Hoşgeldiniz  

Başkan Topaloğlu’ndan turizmcilere tanıtım teşekkürü

Semih Köken | 08 Mart 2023 | Antalya Haber, Ekonomi, EXPO 2016, Gündem, Kemer Güncel, Siyaset A- A+

Başkan Topaloğlu’ndan turizmcilere tanıtım teşekkürü

Turizmci iş insanı Can Kobal, iş insanları Numan Devrim ve İsmail Devrim, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’na nezaket ziyaretinde bulundu. Başkan Topaloğlu, İngiltere’nin başkenti Londra’da düzenlenen turizm fuarında Kemer tanıtımına yaptıkları katkılardan dolayı turizmci iş insanları Can Kobal, Numan Devrim ve İsmail Devrim’e teşekkür ettiğini söyledi.

Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül’ün de yer aldığı ziyarette, turizm sektöründeki gelişmeler ve 2023 turizm sezonunda Kemer turizm sektörünün durumu hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Başkan Topaloğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “İş insanları Can Kobal, Numan Devrim ve İsmail Devrim’in ziyaretleri bizi mutlu etti. Turizme yaptıkları katkılar çok önemli. Özellikle İngiltere’nin başkenti Londra’da düzenlenen turizm fuarında çok önemli katkıları oldu. Kemer’in tanıtımı için çok çalıştılar. Kemerimizin tanıtımı için yaptıkları çalışmalardan dolayı kendilerine teşekkür ederim.” dedi.

İş insanları Can Kobal, Numan Devrim ve İsmail Devrim de misafirperverliklerinden dolayı Başkan Topaloğlu’na teşekkür ettiğini belirterek, Kemer tanıtımı ve turizm ile ilgili ortak projelere imza atmaya devam edeceklerini ifade etti.

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle