Hoşgeldiniz  

Başkan Minta: Yeni stat için gerekli adımları tamamladık

Semih Köken | 26 Ekim 2015 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset A- A+

KEMERSPOR 2003 Başkanı Selami Minta, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Genel Sekreteri Kadir Kardaş ve TFF Temsilciler Kurulu Başkanı Abdurrahman Arıcı ile görüştü. Görüşmenin ardından Minta, “Yeni stadımız ve tesislerimiz için gerekli adımları büyük ölçüde tamamlamış olduk” dedi.

Spor Toto 3’üncü Lig 2’nci Grup’ta mücadele eden Kemerspor 2003 Başkanı Selami Minta, TFF’yi ziyaret etti. Ziyarete Minta’nın yanı sıra, başkan yardımcısı Durmuş Can ve asbaşkan Mesut Ersan Şatana da katıldı. Minta ve beraberindekiler TFF Genel Sekreteri Kadir Kardaş ve TFF Temsilciler Kurulu Başkanı Abdurrahman Arıcı ile görüştü. Ziyarette Kardaş ve Arıcı’ya Kemerspor forması hediye edildi.

Kemerspor Başkanı Minta, görüşmeyle ilgili şu bilgiyi verdi:

“Kemer’deki stadın kullanım hakkını alarak yeni stat projelerini Türkiye Futbol Federasyonu’na sunmuştuk. Projelendirme aşamasının ardından stadı yapılandırabilmemiz için federasyonumuzdan kaynak aktarılmasını bekleme sürecine girmiştik. Bu iki ziyarette konuyu federasyonumuzla birlikte ele alarak yeni stadımız ve tesislerimiz için gerekli adımları büyük ölçüde tamamlamış olduk.”

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle