Hoşgeldiniz  

BAŞKAN GÜL’E OKUSEV VAKFINDAN TEŞEKKÜR PLAKETİ

Semih Köken | 18 Nisan 2016 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Oteller, Turizm, Yaşam A- A+

BAŞKAN GÜL’E OKUSEV VAKFINDAN TEŞEKKÜR PLAKETİ

Ok Kuşçu Sağlık Eğitim Vakfı (OKUSEV) Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’e yaşlı ve engellilere verdiği destekten dolayı teşekkür plaketi verdi.

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül ve Ok Kuşçu Sağlık Eğitim Vakfı (OKUSEV) üyeleri, Atatürk Kültür Merkezinde unutulmaz bir Türk Sanat Müziği dinletisiyle bir araya geldiler. OKUSEV Vakfı Türk Müziği Kalp Korosunun seslendirdiği bir birinden güzel eserleri dinledikten Başkan Gül’e Teşekkür Plaketi veren OKUSEV Vakfı 2’inci Başkanı Mutlu Mete Kaçar, “Kemer Belediye Başkanımız Mustafa Gül beyin yaşlı ve engelliler için yaptığı çalışmalar takdire şayandır. Başkan Gül’ün yaptığı bu çalışmaların örnek alınması gerektiğini düşünüyor ve kendisine bir kez daha yürekten teşekkür ediyorum” dedi.


15 bin civarında üyesi bulunan OKUSEV Vakfının üyelerine seslenen Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül ise, “Belediyemiz Sosyal Belediye olmakla birlikte, yine Sosyal Belediyecilikte de iddialı bir Belediyedir. Türkiye de ilk kez standartlara uygun olacak şekilde mahalle ve köylerimizde yaşlı ve engellilerimiz için yaptığımız çalışmaların hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle