Hoşgeldiniz  

Başkan Gül’e Kumluca Emniyet Müdürlüğünden Teşekkür Ziyareti

Semih Köken | 17 Şubat 2016 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

Başkan Gül’e Kumluca Emniyet Müdürlüğünden Teşekkür Ziyareti

Kumluca İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği Emniyet Müdür Yardımcısı İsmail Cem Şahinler ve Polisler Başkan Mustafa Gül’ü makamında ziyaret ederek katkılarından dolayı teşekkür ettiler.
Başkan Gül’ü makamında ziyaret eden Kumluca İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği Emniyet Müdür Yardımcısı İsmail Cem Şahinler, ziyarette Kumluca Emniyet Müdürlüğünün bünyesindekiToplum Destekli Polislik Büro Amirliğinin Ana Sınıfı ve İlkokul Birinci sınıfa giden çocuklarla ilgili “Polis Okulumuzda, Polisin Ayak İzi, Trafik Dedektifi Kimlik Kartı ve Minik Polis Kimlik kartlarını gibi çalışmaları hakkında bilgilendirdi.
Kumluca Emniyet Personelinin stres atmaları için Tahtalı Teleferik’te geçtiğimiz aylarda Kemer Belediyesinin katkıları ile gezi programı için teşekkür eden Müdür Yardımcısı Şahinler, Kemer Belediyesinin çalışmalarını takdir ettiğini söyledi.
Başkan Mustafa Gül; ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Kemer’de çocuklara ve okullara yaptığı yatırımları tek tek anlatarak “Çocuklar Bizlerin Geleceği” dedi. Kumluca İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislerinin çalışmalarını da takdirle karşıladığını sözlerine ekleyen Başkan Gül çalışmalarında başarılar diledi.
Ziyarette; Müdür Yardımcısı İsmail Cem Şahinler Başkan Mustafa Gül’e katkılarından dolayı bir maket ve birde plaket takdim ederken, Başkan Gül ise Müdür Yardımcısı Şahinler’e bir Çini İşlemeli Kemer Fotoğraflı Tabak takdim etti.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle