Hoşgeldiniz  

Başkan Gül’den saygı ziyaretleri

Semih Köken | 23 Mart 2018 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

Başkan Gül’den saygı ziyaretleri

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, “Olgunlar Haftası” diye nitelendirdiği Yaşlılar Haftası etkinlikleri kapsamında ilçede bulunan büyüklerini ziyaret ederek hayır dualarını aldı. Başkan Gül, “Kendisini yaşının en olgun çağında hisseden bütün büyüklerime saygılarımı sunuyorum” dedi.

Sosyal belediyecilik çalışmaları kapsamında yaşlı ve yatağa bağımlı hastaları evde sağlık hizmeti sağlayan ve gerektiğinde onları hastaneye götürüp getiren Kemer Belediyesi, 18-24 Mart Yaşlılar Haftası kapsamında da özel bir etkinlik hazırladı.

HAYIR DUALARINI ALDI

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, belediye tarafından evde bakım hizmeti verilen yaşlıları evlerinde tek tek ziyaret ederek ellerini öptü, saygı ve sevgilerini iletti. Göynük Mahallesi’nden Nazım İşleker, Beldibi Mahallesi’nden Hatice Mert, Satıa Aktaş ve Hüseyin Çelik, Arslanbucak Mahallesi’nden Ahmet Minta, Fatma Çalık, Akif Çeliker, Yeni Mahalle’den Ramazan Nizam ve Ahmet Çeliker, Merkez Mahallesi’nden Birsen Karel ve Cemile Kaya’yı ziyaret eden Başkan Gül, büyüklerin hayır dualarını aldı. Başkan Gül’e bu ziyaretlerinde Meclis Üyesi Semih Top, Cumhuriyet Halk Partisi’nden Belma Murtaza ve birim müdürleri de eşlik etti.

ZİYARETLER DEVAM EDECEK

Ziyaretlerden büyük bir mutluluk duyduğunu kaydeden Başkan Gül, “Bilgi ve tecrübeleriyle bizlere rehber olan yaşlılarımıza saygımızı eksik etmemeli onları el üstünde tutmalıyız. Yaşlılarımızın ne kadar değerli olduğunu sadece özel günlerde değil her zaman hatırlatmalı ve yaşama sevinçlerine ortak olmalıyız. Bu nedenle gelecek ay bir haftamı ayırarak belediyemizin evde bakım hizmeti verdiği büyüklerimizi ziyaret edip onların hatırlarını soracağım. Bu duygu ve düşüncelerle 18-24 Mart Olgunlar Haftası’nda kendisini en olgun çağında hisseden bütün büyüklerime saygılarımı sunuyor, ellerinden öpüyorum” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle