Hoşgeldiniz  

Başkan Gül’den Okul Kütüphanesine Büyük Destek

Semih Köken | 18 Aralık 2015 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, İlçe sınırları dışında bulunan Mardin İli Kızıltepe İlçesi Zergana Ortaokulu öğrencilerinin okul kütüphanesine projeksiyon, bilgisayar, ses sistemi ve fotokopi makinesi talebini geri çevirmedi.
İlçedeki okullara belirlenen program dahilinde yardım etmeye devam eden Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül İlçe sınarlarına taşarak bir ilke daha imza attı.
Mardin’in Kızıltepe İlçesindeki Ortaokul öğrencilerinin okul kütüphanesi için istedikleri projeksiyon, bilgisayar, ses sistemi ve fotokopi makinesi talebini geri çevirmeyerek örnek bir davranışa daha imza attı. Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’ün okula yaptığı yardım okul yöneticileri tarafından takdirle ve teşekkürle karşılandı.
Başkan Mustafa Gül, ” aldığımız malzemeler öğrencilerin eğitimine katkı sağlamasını temenni ederek hayırlı olsun” diyerek; Geleceğin teminatı olan gençlere, ister Doğu’da ister Batı’da olsun herkesin gücü nispetinde destek olması gerektiğini söyledi. Kendilerinin de bu düşünce ile hareket ettiklerini dile getirdi.

BAŞKAN MUSTAFA GÜL’E MARDİN’DEN TEŞEKKÜR
Okul Müdür Yardımcısı Abdulkadir Irmak ile yapılan görüşmede; Kızıltepe ilçesi Zergan Ortaokulu olarak her yıl çeşitli sosyal sorumluluk projeleri yapıyoruz. Bunlardan biri de Kütüphane. İlçemizin ihtiyacı olan okulumuza kütüphane kuruyoruz. Kurduğumuz bu kütüphane de çocuklarla orada çeşitli etkinlikler düzenleyeceğiz. İhtiyacımız olan malzemeleri Antalya-Kemer belediyesinden bir yazı ile talep ettik, bu talebimize çok kıssa sürede cevap verildi. Eğitime destek veren Kemer Belediye Başkanı Sayın Mustafa Gül’e okulum ve öğrencilerim adına teşekkür ederim. Dedi

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle