Hoşgeldiniz  

BAŞKAN GÜL’DEN ÖĞRETMEN, ÖĞRENCİ VE VELİLERE MEKTUP

Semih Köken | 19 Eylül 2017 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

BAŞKAN GÜL’DEN ÖĞRETMEN, ÖĞRENCİ VE VELİLERE MEKTUP

 

Kemer Belediyesi Başkanı Mustafa Gül, yeni eğitim ve öğretim yılının başlaması nedeniyle tüm eğitim kurumlarına bir mektup göndererek öğretmen, veli ve öğrencilerin yeni eğitim yılını kutladı.

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’ün öğretmenler, öğrenciler ve velilere hitaben yazdığı mektup Kemer Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü personeli tarafından Milli Eğitim Müdürlüğü yöneticilerine ve ilçedeki okulların müdürlerine teslim edildi.
Başkan Gül mektubunda şunları kaydetti:
Sevgili Öğretmenlerimiz Ve Öğrencilerimiz;
Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Öğretmenler! Yeni nesli, cumhuriyetin fedakâr öğretmen ve eğitimcileri, sizler yetiştireceksiniz. Ve yeni nesil, sizin eseriniz olacaktır. Cumhuriyet; fikren, ilmen, fennen, bedenen kuvvetli ve yüksek karakterli koruyucular ister! Yeni nesli, bu özellik ve kabiliyette yetiştirmek sizin elinizdedir. Sizin başarınız, Cumhuriyetin başarısı olacaktır“ sözünden hareketle 2017-2018 eğitim-öğretim yılını kutluyor ve geleceğimizin teminatı sevgili yavrularımızı, fedakâr öğretmenlerimize emanet ediyorum.
Bu düşüncelerle yeni eğitim-öğretim yılının sevgili öğrencilerimize ve ailelerine, fedakâr ve onurlu mesleği temsil eden öğretmenlerimize ve ilçemize hayırlı ve uğurlu olmasını dilerken, tüm eğitim camiasına başarılı eğitim yılı geçirmelerini temenni ediyorum.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle