Hoşgeldiniz  

Başkan Gül’den Kursiyerele Moral Desteği

Semih Köken | 09 Eylül 2016 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

Başkan Gül’den Kursiyerele Moral Desteği

Antalya’nın Kemer ilçesinde düzenlenen “mental antrenman” ve kişisel hedef eğitimine katılan turistler, cam kırıkları üzerinde yürüyerek öz güvenlerini sınarken Başkan Mustafa Gül’de eğitime katılarak kursiyerlere moral verdi.

Ginza Tur ve Türkiz Ayışığı işletmesinin iş birliğinde düzenlenen kampta, Avrupa’nın farklı ülkelerinden gelen 80 kursiyer, hedefe ulaşma eğitimine katıldı.

“Mükemmellik ve Liderlik Akademisi” adıyla düzenlenen kampa katılanlari öz güvenlerini kazanmak ve korkularını yenmek için özel olarak kurulan parkurda kırık camlar üzerinde yürüdü.

Kampı ziyaret eden Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül de cam kırıkları üzerinde yürüyerek, kamptaki turistlere destek oldu. İlk defa cam kırıkları üzerinde yürüdüğünü anlatan Mustafa Gül, kırık camların batmayacağını düşündüğünde asla batmayacağını söyledi.

Gül, kırık camlar üzerinde yürüdüğü için hatıra niteliğinde kendisine kırık cam parçası hediye edildi.

Alman Mental Antrenman ve Kişisel Hedef Eğitmeni Dirk Griesdorn,
Cam kırklarının üzerine atlamanın ve bunu bilinç altına yerleştirmenin insanın öz güvenini daha çok güçlendirdiğini belirten Griesdorn, “Amacımız herhangi birini sakatlamak değil. Buradaki amaç, hayatta olan zorluklara karşı “ben cam kırıklarının üzerinde yürüyorsam her şeyi başarabilirim” diyebilmek. Yüz ifadelerinden belli oluyor. Önce heyecanlanıyor ve korkuyorlar. Daha sonra bir rahatlık hissediyorlar ve kırık camlarda yürüyerek öz güvenlerini kazanmış oluyorlar” diye konuştu.

Kampa katılanlar arasında engelli bir Alman turist ise diğer turistlerin desteğiyle cam kırıkları üzerinde yürüyerek arkadaşları tarafından büyük alkış aldı.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle