Hoşgeldiniz  

Başkan Gül’den Baklavalı Moral

Semih Köken | 03 Mart 2016 | Antalya Haber, Gündem, Spor, Yaşam A- A+

Başkan Gül’den Baklavalı Moral

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Antalya 1’nci Amatör Küme B Gurubunda mücadele eden ve dörtte dört yaparak lider olan Belediyespor oyuncularını ve teknik heyeti kutlayarak, Pazar günü Tekirova Mahallesinde Dr.Fehmi Öncel Stadında oynanacak Etibank Ferrokrom Antalya Elektometalurji Spor maçı öncesi moral verdi.
Bu hafta sonu oynanacak Etibank Ferrokrom Antalya Elektometalurji Spor maçı öncesi, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Kemer Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü aracılığı ile baklava ziyafeti çekti. Başkan Gül’ün başarı temennisini Kulüp Başkanı, Teknik heyet ve futbolculara iletip 2 tepsi baklava gönderdi.
Kemer Kazım Gül tesislerinde öğle saatlerindeki antrenman sonrası futbolculara ikram edilen baklava için teşekkür eden Kulüp Başkanı Ömer Bilici, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’e teşekkür ederek, bizlere inanan ve destekleyenleri mahcup etmeyeceğiz inşallah sezon sonunda takımımız şampiyon olacak ve bu hafta sonu oynayacağımız Etibank Ferrokrom maçına tüm futbolseverleri bekliyoruz. Dedi

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle