Hoşgeldiniz  

Başkan Gül’den 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesaj

Semih Köken | 29 Ağustos 2016 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

Başkan Gül’den 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesaj

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 94. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Gül mesajında, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın Türk Milleti için büyük öneme sahip olduğunu ifade etti. Kurtuluş Savaşı’nda Türk Milleti’nin sezgisini, bütünlüğünü, bağımsızlık ve özgürlük aşkından taviz vermeyeceğini tüm Dünya’ya gösterdiğini aktaran Başkan Mustafa Gül, o gün olduğu gibi bugünde bir takım dış mihrakların aynı oyunlar ile ülkemizi yıpratmaya çalıştığına dikkat çekti.

 Türk Milleti’nin 30 Ağustos’ta olduğu gibi 15 Temmuz’da da alnının akıyla Vatan mücadelesinden zafer ile çıktığını belirten Gül, “30 Ağustos Zafer Bayramı’nın bir benzerini 15 Temmuz’da yaşadık. Terör ya da paralel hiçbir güç birliğimizi beraberliğimizi bozamayacak” dedi.

Tarihten silinmek istenen milletimiz, aksine tarihe yön vermeye devam edecektir diye sözlerine devam eden Başkan Gül; “30 Ağustos Zafer Bayramımız halkımızın el ele verince, kenetlenince neler yapılabileceğini tüm dünyaya göstermiş ve bu anlamda hem dünya tarihinin belleğinden hem de milli belleğimizden asla silinmeyecek bir zafer olarak bizi bölmek isteyen, bizi birbirimize düşürmek isteyenlere ve tüm dünyaya verilmiş en açık mesajlarından biridir.

Ülkemiz bugün demokraside ve adalete, hukuk devleti ilkesine, insan hak ve hürriyetlerine olan bağlılığıyla muasır medeniyetlerin üzerine çıkma hedefine her zamankinden çok daha yakındır. Bu düşüncelerle, Türk Silahlı Kuvvetlerimizin ve tüm vatandaşlarımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, bu zaferi bize armağan eden bütün istiklal kahramanlarımızı rahmet ve şükranla anıyorum” dedi

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle