Hoşgeldiniz  

Başkan Gül, Yaşlı Çiftlere Sahip Çıkarak Yardım Eli Uzattı 

Semih Köken | 07 Ocak 2016 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

Başkan Gül, Yaşlı Çiftlere Sahip Çıkarak Yardım Eli Uzattı 

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül Gedelme’de yaşayan Yaşlı çiftleri hem ziyaret etti hem de gönülleri fethetti.

Hasta eşine bakan ve geçimini yaz aylarında eşeğiyle turist taşıyan 85 yaşındaki Hatice Karakaya başkanın yardımı ile evlerinin çatısı, kapıları ve pencereleri yapılan yardımlar karşısında minnet duygularını ifade etmekte zorlanırken evlerinin yenilenmesine sevinen 90 yaşındaki Hasan Karakaya da hayır duasında bulundu.
Kuzdere Mahallesi Gedelme mevkide oturan yaz aylarda eşinin yardımı ile geçimini sağlayan 90 yaşındaki Hasan Karakaya hayat mücadelesine eşi Hatice Karakaya ile devam ederken yaklaşık 5 yıl önce çeşitli hastalıklara yakalanarak evden dışarı çıkamaz oldu. Hasta eşine bakan Karakaya Çiftinden Hasan Karakaya ağırlaşarak yatağa mahkum hale geldi. Çevreden eş dostun da yardımı ile Kış aylarında yaşam mücadelesi veren ailenin durumundan haberdar olan Belediye Başkanı Mustafa Gül, Karakaya Ailesine yardım elini uzatarak önce evlerinin akan bütün odaların çatılırını, kapılarını pencerelerini yeniledi. Tüm ihtiyaç sahiplerin yardımda şefkate muhtaç insanların ayağına giderek moral veren Başkan Mustafa Gül hayır duasında bulunan Hatice Nine ve Hasan Dede , yaşadığı duygusallık karşısında duygularını ifade etmekte zorlanırken Başkan Gül’e Allah sizi başımızdan eksik etmesin. evimize kadar gelerek bir kahvemizi içitiniz ve bizlere yardım ettiniz Allah sizi Kemer’e bağışlasın diyerek dua ettiler. 
Belediye bünyesinde Yeni kurdukları “Sağlık Müdürlüğü” ile yaşlı ve hastaları her zaman ziyaretleri ile önemsediklerini belirten ve onların evlerdeki bakımlarını da üstlendiklerine değinen Başkan Gül, Bir toplum yaşlı ve hastalarına sahip çıkmalı, onların gönlünü hoş tutmalıdır. Yaşlı ve hastalarımızı ihmal etmediğimizi yaptığımız bu hizmetlerle düşündüğümüzü ve yapılan hizmetle gösterdiğimize inanıyorum. Dedi.
Ziyarette Başkan Yardımcısı Kemal Yüksel ve Sağlık İşleri Müdürü Erdoğan Okay evdekilerle vedalaşarak başkan ile birlikte evden ayrıldı.

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle