Hoşgeldiniz  

Başkan Gül Vatandaşlarla Halk Buluşması Gecesi Düzenledi

Semih Köken | 30 Aralık 2015 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Turizm, Yaşam A- A+

Başkan Mustafa Gül; Kemer Belediyesi Aslanbucak Düğün Salonunda verilen yemekli yeni yıl ve Halk Buluşması gecesinde; Sizlerden aldığımız güçle Hizmetlerimi büyütmeye, yeni hedeflere ilerlemeye devam ediyoruz” Dedi
Kemer Belediyesi Aslanbucak Düğün Salonunda yapılan Halk buluşması toplantısına Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Eşi Neşe Gül, Başkan Yardımcıları Ahmet Can, Kemal Yüksel, Semih Top, MHP İlçe Başkanı Hüseyin Karadüz, Meclis Üyeleri, Recep Yılmaz, Özcan Çeliktaş, MHP Kadın Kolları Başkanı Zeynep Nizam ve yönetim kurulu üyeleri ve 3 bine yakın vatandaş katıldı.
BÜTÇEMİZİ GÜÇLENDİRDİK
Uzun soluklu stratejik planlarımızı yapıp, borcunu ödeyen aynı zamanda yatırım yapabilen sistemi ekibimle birlikte oluşturduk diyen Başkan Mustafa Gül; Belediye bütçemizi 2009 yılında 23 Milyon 150 bin iken, bu gün 2016 yılında 119 Milyon 500 bin TL çıkardık. Hizmetlerimizi daha hızlı ve sağlıklı yürütebilmek için 56 adet araç ve iş makineleri ile filomuzu güçlendirerek alt yapıdan üst yapıya çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Güzelin daha güzeli iyinin daha iyisi diyerek çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Başka şehirlerdeki su baskınlarına da değinen başkan Gül; Kemer diğer şehirlerdeki gibi artık su baskınları yaşamıyor nedeni ise alt ve üst yapısı ile yollarımızı en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz. Okullara, Öğrencilere, hastalara, Yeni doğan bebeklere, 65 yaş doğum günü kutlamalarını da bir bir sıralayan başkan Gül; Rantçı bir belediye olmaktan çıktık sizin değerli halkımın bir neferi olarak çalışmalarımı sürdürüyorum. Geçmişte, Göynük ve Tekirova mahallerinde yaşanan küslüklere de son verdiğini vurgulayan Başkan Gül oralarda yaşanan rant ve küslüklerinde sona erdiğini dile getirdi.
TURİZMDE KİMSE KARAMSAR OLMASIN KEMER BELEDİYESİ OLARAK ÇALIŞMALIRIMIZI SÜRDÜRÜYORUZ
Geçtiğimiz yıl yapılan istatistiklerde Kemer en fazla turist ağırlayan ilçe konumunda olduğunu söyleyen Başkan Gül, 2016 yılı içerisinde 20 ülkede 25 fuara katılacaklarını ve İstanbul Emit Fuarına da katılarak iç piyasayı canlandıracaklarının da altını çizdi. Türkiye ile Rusya arasında yaşanan krizden, Kemer turizminin etkilenmemesi için fuar takvimine yeni ülkelerin de eklendiğini belirten Gül, “Tanıtım çalışmaları çerçevesinde başta Almanya’da yapılan fuarlar olmak üzere, 20 ülkede 25 fuara katılarak,Kemer’de yeni turist profilinin oluşmasında çalışma yapmış olacağının da müjdesini verdi.
Başkan Gül’ün konuşmasının ardından 65 yaşındaki Hüseyin Yazır beyefendi “65 Yaş” doğum günü kutlamaları için başkan Gül’e sahnede teşekkür ederken, iki öğrenci ise Eğitime katkılarından dolayı Başkan Gül’e arkadaşları adına teşekkür ettiler.
Başkan Mustafa Gül’ün konuşmasının ardından sahne alan Pop sanatçısı Tuğba Özerk söylediği şarkılarla davetlilere unutulmaz dakikalar yaşattı.
Çocuklar ise düğün salonun önünü kurulan Yeni Yıl Geyik heykeli ve Noel Baba’ya ilgi göstererek bol bol hatıra fotoğraf çektirirken yağan suni kar eşliğinde dağıtılan hediyeleri alarak oldukça mutlu oldular.

Kemer Belediyesi Basın Servisi (R.A)1 2 3 4 5 6 7 8 DSC_6442 DSC_6472 DSC_6476 DSC_6477 DSC_6488 DSC_6493 DSC_6503

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle