Hoşgeldiniz  

BAŞKAN GÜL, SİMİT TEZGAHININ BAŞINA GEÇTİ

Semih Köken | 13 Mayıs 2016 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Oteller, Turizm, Yaşam A- A+

BAŞKAN GÜL, SİMİT TEZGAHININ BAŞINA GEÇTİ

 

Göynük mahallesinde faaliyete giren Aspava Simit Cafe’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Simit Tezgahının başına başına geçip, işin startını verdi.

“Pek çok kişi için ekmek teknesi olacak bir işletmenin hizmete açılması çok güzel bir duygu” diyerek Aspava Simit Cafe’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Aspava Simit sahibi Muzaffer Karakaş’a bol kazanç diledi. Simit tezgahının başına geçerek, ustaların hazırladığı meşhur Ankara simitlerini fırına gönderen Başkan Gül, vatandaşlara da simit ikram etmeyi unutmadı. Kemer’in Göynük mahallesinde açılan Aspava Simit Cafe’nin bölge halkına hijyen kurallarıyla hizmet vereceğinden hiç bir şüphesinin olmadığını ifade eden Gül, “Muzaffer kardeşimiz, uzun zamandır Kemer halkına mükemmel lezzetlerle damak tadını hissettirmiş ve bu konuda kendini ispatlamış bir kardeşimizdir. Kendisine tekrardan hayırlı olsun dileklerimi sunuyorum” dedi.

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Aspava Simit Cafe sahibi Muzaffer Karakaş ve gazeteci Tosun Ülge, daha sonra kahvaltı yapıp, uzun uzun sohbet ettiler.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle