Hoşgeldiniz  

Başkan Gül, Sağlık Çalışanların 14 Mart Tıp Bayramını Kutladı

Semih Köken | 14 Mart 2016 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

Başkan Gül, Sağlık Çalışanların 14 Mart Tıp Bayramını Kutladı

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül Kemer Devlet Hastanesi ve ilçe sağlık kuruluşlarında görev yapan doktor ve sağlık çalışanların 14 Mart Tıp Bayramını kutladı.
Başkan Gül, Kemer’deki sağlık kuruluşlarında görev yapan doktor ve sağlık çalışanlarına karanfil ve birer kutu çikolata vererek, 14 Mart Tıp Bayramını kutladı.
Kemer Devlet Hastanesi Başhekimi Yılmaz’ı makamında ziyaret eden Belediye Başkanı Mustafa Gül, insan sağlığı için gece gündüz demeden fedakarca çalışan doktor ve sağlık çalışanlarının kutsal bir görev yaptıklarını ifade ederek, görevlerinde başarılar diledi. Başhekim Yılmaz Çiftçi ise; hastaneye yapılan bu ziyaretten dolayı memnun olduklarını dile getirerek, Başkan Gül ve Kemer Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Erdoğan Okay’a teşekkürlerini iletti
Kemer Yaşam Hastanesinde ise Başkan Mustafa Gül’ü Başhekim Ahmet Orhan karşıladı. Başhekim Orhan, sağlık çalışanların 14 Mart Tıp Bayramını kutlayan Başkan Gül’e teşekkür etti.
Hastaneleri ve özel hastaneleri servis servis ve ayrı ayrı ziyaret ederek sağlık çalışanları ile sohbet eden Belediye Başkanı Gül, hastanede muayene olan vatandaşlar da sohbet ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle