Hoşgeldiniz  

Başkan Gül, Kimse Karamsar Olmasın Dedi 

Semih Köken | 05 Ocak 2016 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

Başkan Gül, Kimse Karamsar Olmasın Dedi 

Başkan Gül, Kemer tanıtımı için KETOB ve KETAV Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyeleri ve otelcilerle bir kez daha bir araya geldi.
Turizm Cenneti Kemer’in Avrupa ülkelerinde daha iyi tanıtılması için otelcilerle bir araya gelen Başkan Mustafa Gül, hiç kimse karamsar olmasın biz Belediye ve Otelciler olarak alternatif çalışmalarımızı en iyi şekilde yapıyoruz. Dedi
Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Kemer Turizminin Rusya krizinden etkilenmemesi ve desteklenmesi için müthiş bir teşvik çalışmasının startını daha önce vermişti. Kemer’de bulunan Otelciler ve tur operatörleriyle görüşen Başkan Gül, bu görüşmede her bir turist için 30 dolar tatil teşvik desteğinin sağlanmasını istemişti.
Rusya ile Türkiye arasında devam eden uçak krizinden dolayı Kemer Turizminin etkilenmemesi için önlemler alan Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, yeni bir turizm teşvik çalışmasının startını vermeye devam ediyor.
Bu gün Başkanlık makamında otelcilerle bir araya gelen Başkan Gül; krizden Kemer turizminin etkilenmemesi için oldukça çaba sarf ederek Avrupa ülkelerinde tanıtımın çok iyi yapılması için her türlü alternatif yolu deniyoruz. Bu gün burada KETOB Başkanı Sayın Tayyar Gül, KETAV Başkanımız Sayın Volkan Yorulmaz ve yönetim kurulu üyeleri ve Otelcilerimizle bir araya geldik. Bizler Kemer turizminin hiç bir krizden etkilenmemesi için daima önlemler aldık ve almaya da devam edeceğiz. Daha önce yaptığımız bu turizm teşvik desteği çalışmamızın hayata geçmesiyle beraber hem Kemer krizden etkilenmemiş olacak, hem de otelcimiz ve esnaflarımız karamsarlığa düşmemiş olacaktır” dedi.

Kemer Belediyesi Basın Servisi (R.A)

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle