Hoşgeldiniz  

Başkan Gül, Kayseri’ de Turizm Müdürü Ziyaret etti

Semih Köken | 04 Haziran 2016 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

Başkan Gül, Kayseri’ de Turizm Müdürü Ziyaret etti

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Kemer tanıtım ziyaretlerine aralıksız devam ederken Kayseri ilinde Acentelerin yanı sıra Resmi Kurumları da ziyaret etti.

Başkan Gül, KETOB Yönetim Kurulu, TÜRSAB Erciyes Bölgesi Yürütme Kurulu Başkanı Fatih Özköse ve Otel yöneticileri ile birlikte Acenteleri ziyaretinin ardından Kayseri İl Kültür ve Turizm Müdürü İsmet Taymuş’u da makamında ziyaret ettiler.
Başkan Gül ve beraberindekiler 5’ncisini düzenledikleri İl İl Kemer tanıtım ziyaretlerinde Turizmcilerin yanı sıra İl Kültür ve Turizm Müdürü Taymuş’u da ziyaret ederek turizmi değerlendirdiler.
İl Kültür ve Turizm Müdürü İsmet Taymuş burada yaptığı tanışma konuşmasında; Başkan Gül’ün bu davranışını takdirle karşıladığını söyledi. TÜRSAB Erciyes Bölgesi Yürütme Kurulu Başkanı Fatih Özköse’de acentelerin vatandaşlarımızın artık dış ülkelere değil de iç turizm satışlarına ağırlık verilmesini ve daha çok gayret gösterilmesini söyledi.
Başkan Mustafa Gül ise yaptığı kıssa konuşmada; İl Kültür ve Turizm Müdürü İsmet Taymuş’un bu düşüncesinden dolayı kutladı. İç turizmde başarılı olursak bölgemiz 2016 krizinden umulduğu kadar zarar görmeyeceğini fakat bölgeyi etkileyeceğinin altını çizdi.
Ziyaretin ardından, Başkan Gül İl Kültür ve Turizm Müdürü İsmet Taymuş’a Kemer fotoğraflı tablo ve bir Kemer resmi bulunan Çini Tabak takdim etti.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle