Hoşgeldiniz  

Başkan Gül, Karne Sevinci Yaşayan Çocuklarla Birlikte Yemek Yedi 

Semih Köken | 23 Ocak 2016 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

Başkan Gül, Karne Sevinci Yaşayan Çocuklarla Birlikte Yemek Yedi 

a (2) DSC_7579 DSC_7581 DSC_7590 DSC_7594 DSC_7595 DSC_7612 DSC_7614 DSC_7615 DSC_7617 DSC_7627
Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Kemer Yenimahalle Hafize Hakkı Saygan Ortaokulunda eğitim gören sınıflarında derece yapan öğrencilerle bir araya geldi.
Şubat tatili başlaması ile birlikte karnelerini alan öğrencilere Başkan Gül öğretmenleri ve velileri ile birlikte öğle yemeği ziyafeti verirken Başkan’ın yemek davetine katılan TEOG sınavında 120 soruya doğru cevap vererek Türkiye birinciliğini kazanan Nisa Erdal’a da son sistem bir telefon hediye etti.
Başkan Mustafa Gül’ü yemekte çiçeklerle karşılayan Hafize Hakkı Saygan Ortaokulu öğrencileri yemek için teşekkür ettiler.
Okul Müdürü Mazlume Uğuz yaptığı açıklamada; Bu gün burada çok değerli başkanımız Sayın Mustafa Gül’ün misafiriyiz. Okulumuzun başarısı her geçen gün gittikçe artıyor diyerek sözlerine devam eden Uğuz; Bu başarıda emeği geçen öğretmenlerimize, öğrencilerimize, ailelerine ve Eğitime büyük katkı sağlayan Kemer Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Gül’e teşekkür ederim. Dedi
Başkan Mustafa Gül ise; öncelikle TEOG sınavında 120 soruya doğru cevap vererek Türkiye birinciliğini kazanan ve Kemerimizin gururu olan Nisa Erdal kızımızı tebrik ederken bu başarıda katkısı olan okul yönetimini, öğretmenlerini ve ailesini tebrik ediyorum. Yarıyıl tatili için önemli konulara değinen başkan Gül; Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz, yoğun ve yorucu geçen bu dönemin sonunda yarıyıl tatiline girdiler. Bu yarıyıl tatilinde derslerde istenilen performansı gösteremeyen öğrencilerimizin daha çok çalışıp ikinci yarıda başarılı olacaklarına yürekten inanıyorum. Başta öğrencilerimiz olmak üzere, öğretmenlerimizin ve velilerimizin göstermiş oldukları üstün gayret ve çalışmaların semeresinin alındığı karne gününde hepinizi içtenlikle kutluyor, huzurlu bir tatil geçirmenizi temenni ediyorum. Dedi

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle