Hoşgeldiniz  

Başkan Gül hemşerileri ile birlikte orucunu açtı

Semih Köken | 28 Mayıs 2017 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

Başkan Gül hemşerileri ile birlikte orucunu açtı

KEMER’DE İLK İFTAR SEVİNCİ

Görüntünün olası içeriği: 9 kişi, masa ve iç mekan

Kemer Belediyesi, ilçenin 6 ayrı mahallesinde toplu iftar merkezleri kurdu. Eşi Neşe Gül ve meclis üyeleri ile birlikte Arslanbucak’ta ilk iftarını yapan Başkan Mustafa Gül, tüm hemşerilerinin birlikte oruç açmaya davet etti.

Kemer Belediyesi’nin Beldibi Sahil Cami Bahçesi, Göynük Hizmet Binası Arkası, Kuzdere Hacı Mehmet Saygın İlkokulu Bahçesi, Arslanbucak Otogar Arkası, Çamyuva Merkez Cami Bahçesi ve Tekirova Merkez Cami Bahçesinde kurduğu iftar merkezlerinde ilk iftar coşkusu yaşandı.

GÜL ÇİFTİNDEN YEMEK SERVİSİ
Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül ile eşi Neşe Gül, meclis üyeleri Recep Yılmaz, Cumali Afşin, Aslı Bayar Ulukapı, Sedat Akan ve belediye birim müdürleri ile birlikte Kemer Otogar Yanı Pazar yerindeki iftara katıldı. Başkan Gül ve eşi Neşe Gül, hemşerilerine yemek servisi yaptı, ardından da masaları tek tek dolaşarak vatandaşların mübarek Ramazan ayını kutladılar.

“HUZUR VE BARIŞ GETİRSİN”
Başkan Gül Ramazan mesajında “Ramazan ayının ulusumuzun dirliğine, mazlumların kurtuluşuna, insanlığın huzur, barış ve hidayetine vesile olmasını diler, sevgi ve saygılarımı sunarım. Mübarek Ramazan ayı boyunca 6 ayrı mahallede kurduğumuz iftar merkezlerinde 30 gün boyunca hemşerilerimizin hizmetinde olacağız. Ekmeğimizi bölüşmeye bekleriz” diye konuştu.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle