Hoşgeldiniz  

BAŞKAN GÜL ESKİŞEHİR’DE BİR İLKE İMZA ATTI ‘ACENTELERİ TEK TEK DOLAŞIP KEMER’İ TANITTI’

Semih Köken | 06 Mayıs 2016 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Oteller, Turizm, Yaşam A- A+

BAŞKAN GÜL ESKİŞEHİR’DE BİR İLKE İMZA ATTI ‘ACENTELERİ TEK TEK DOLAŞIP KEMER’İ TANITTI’

Kemer Belediyesi ile Kemer Turistik Otelciler Birliği (KETOB) tarafından ortaklaşa hazırlanan ‘Kemer’i Tanıyalım’ programının ilki Eskişehir’de düzenlendi. Eskişehirli Turizm Seyahat Acentesi yetkililerinin büyük bir heyecanla karşıladığı Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül ve KETOB Üyeleri, 64 acente yetkilisiyle bir araya geldiler. Gün boyu süren acente ziyaretlerinde Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna ve Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’i de ziyaret eden Gül’ün, acenteleri tek tek ziyaret ederek Kemer’i tanıtması büyük takdir topladı.

Türkiye’de bir ilki gerçekleştiren Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Kemer turizminin hareketlenmesi için yollara düştü. Rusya ile Türkiye arasında yaşanan uçak krizinden Kemer turizminin fazla zarar görmemesi için önlem planı hazırlayan Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül ile KETOB Yönetim Kurulu Üyeleri Eskişehir’de Turizm Seyahat Acenteleriyle bir araya geldiler.
TÜRSAB VE TUROB “KEMER’İ DESTEKLEYECEĞİZ”


Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’e 2 gün süren Eskişehir programında, KETOB Başkan Vekili Şener Gürler ve yönetim kurulu üyeleri, TÜRSAB Eskişehir Bölge Başkanı Akın Çamoğlu ve Eskişehir TUROB Başkanı Kaan Erdim ile yönetim kurulu üyeleri eşlik ettiler. Sabahtan başlayıp akşam saatlerine kadar turizm Seyahat Acentelerini işyerlerinde ziyaret eden Gül ve otelciler, acente sahiplerine ise Kemer fotoğraflı tablo hediye ettiler. Başkan Gül’ün Eskişehir’de bizzat kendi işyerlerinde Kemer’i tanıtmasına şaşıran ve bir o kadar da mutlu olan Turizm Seyahat Acentesi yetkilileri, “Bir Belediye Başkanı’nın kendi memleketinin tanıtımı için şehir şehir gezdiğine ilk defa tanık olduk. Güzel bir başlangıç olduğuna inandığımız bu girişim için bugünden sonra Kemer turizmine sonuna kadar destek olacağız.” ifadelerini kullandılar.
ESKİŞEHİR VALİSİ TUNA’DAN TAM DESTEK


Turizm Seyahat Acente gezilerinden sonra Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna’yı makamında ziyaret eden Kemer Belediye Başkanı Gül ve Otelcilere tam destek geldi. Vali Tuna’yı Kemer’e davet eden Başkan Gül, “Kemer dünyanın incisi, Turizmin ise Başkenti olan mütevazi bir ilçedir. Ülke turizminin zor bir süreçten geçtiği bu günlerde sizleri Kemer’de ağırlamaktan onur duyarız” diyerek, Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna’ya Kemer fotoğraflı tablo hediye etti. Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül ve Otelcilerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna ise, “Başkan Gül ve KETOB Yönetim Kurulu Üyelerinin bu çalışmasını yürekten destekliyor ve kutluyorum. Antalya denince akla ilk gelen turizm ilçesi Kemer’in Eskişehir’de Bir Belediye Başkanı tarafından tanıtımının yapılması ve Eskişehirli vatandaşlarımızın Kemer’i tanıması noktasında Valilik olarak elimizden gelen desteği vermeye hazırız” dedi. Başkan Gül’ün Kemer fotoğraflı tablosuna teşekkür eden Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna’da Başkan Gül’e Eskişehir evlerinin yer aldığı tablo hediye etti.
YILMAZ BÜYÜKERŞEN “BAŞKAN GÜL ÖRNEK ALINMALI”
Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna’dan sonra Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’i ziyaret eden Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül ve Otelciler, Başkan Büyükerşen’le uzun uzun sohbet ettiler. Başkan Gül’den Kemer Fotoğraflı tablo hediyesi alan Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen “Açıkçası Turizmin kalbi olan bir ilçenin Belediye Başkanının acente acente dolaşıp, tanıtım çalışması yapması bir tüm Belediye Başkanlarının örnek alması gereken bir davranıştır. Bu çerçevede Kemer Belediye Başkanı sayın Mustafa Gül’ü yürekten kutluyor ve kendisinin Kemer için bir şans olduğunu düşünüyorum” dedi.
BAŞKAN GÜL, ACENTA SAHİPLERİYLE AKŞAM YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİ


Gün boyu süren yoğun bir görüşme trafiğinin ardından hazırlanan program çerçevesinde, Eskişehir’de faaliyet gösteren 70’e yakın Turizm Seyahat Acentesi sahipleriyle bir araya gelen Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’e eşi Neşe Gül’de eşlik etti. Yemeğe katılan Turizm Seyahat Acente sahiplerine bizzat ‘Hoşgeldiniz’ diyerek, sohbet eden Neşe Gül’ün ev sahibi tutumu acente sahipleri tarafından da beğeniyle karşılandı. 6 dakikalık Kemer tanıtım filminin izletildiği yemekli programda tüm acente sahiplerini Kemer’e davet eden Başkan Gül’ü Eskişehir Tepebaşı Belediye Başkanı Dr. Ahmet Ataç’ta yalnız bırakmadı. Aytaç, bu çalışmasından dolayı Başkan Gül’ü yürekten kutladı.
TÜRSAB BAŞKANI ÇAMOĞLU “KEMER’E DESTEK OLMALIYIZ”
Kemer Belediye ile Kemer Turistik Otelciler Birliği (KETOB)’un ortaklaşa düzenlediği Kemer’i tanıyalım programında İlk konuşmayı Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği Eskişehir Bölge Başkanı Akın Çamoğlu yaptı. Başkan Gül ve KETOB Yönetim Kurulu Üyelerini Eskişehir’de ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Çamoğlu, sözlerine söyle devam etti; Ülke olarak, millet olarak zor günler geçirdiğimiz bu günlerde bizler birbirimize destek olmakla mükellefiz. Hep birlikte el ele vererek bu günleri de geride bırakacağımıza inanıyorum. Bizler, Eşkişehirli acenteler olarak Belediye Başkanı sıfatı ile ilk defa bu denli istekli ve arzulu olup da turizm için emek sarf eden bir Belediye Başkanını karşımızda gördük ve memnun olduk. Sizlere ve Kemer’ e destek olmak için elimizden geleni yapacağımıza emin olabilirisiniz. “dedi.
KETOB BAŞKAN VEKİLİ GÜRLER, TEŞEKKÜR ETTİ
Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği Eskişehir Bölge Başkanı Akın Çamoğlu’ndan sonra konuşma yapan Kemer Turistik Otelciler Birliği Başkan Vekili Şener Gürler, Başkan Mustafa Gül, TÜRSAB, TUROB ve geceye katılan Seyahat Acente sahiplerine teşekkür etti. Acente sahiplerinden gördükleri ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getiren Gürler, “Geçmişte olduğu gibi, bugün de Başta Kemer’in kapıları olmak üzere, otellerimizin kapıları sizlere ve tüm Eskişehir halkına sonuna kadar açık olacaktır. Bizler Eskişehir halkını Kemer’de ağırlamaktan ve onlara hayallerinde ki tatili yaşatmaktan gerçekten memnun olacağız” diyerek, Eskişehirli Acentelerden Kemer için destek istedi.
BİRLİKTEN KUVVET DOĞAR
Eskişehir başta olmak üzere, çok sayıda Büyükşehir İllerinde düzenlenecek olan ‘Kemer’i Tanıyalım’ programının baş mimarlarından olan Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Belediye, Otelciler ve Seyahat Acenteleri arasında ki Birlik ve Beraberliğin altını bir kez daha çizdi. “Kemer’de ki otellerimizin krizden yara almaması için benim il il gezerek, memleketimin tanıtımını yapmam, başlı başına bir hizmettir” diyen Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, “Bütünleşen Kemer’de, bir birini destekleyen otelcilerimize bir destekte siz Eskişehirli Seyahat Acentelerimizin yapmasını istiyoruz. Eskişehirli vatandaşlarımızı artık Antalya bölgesinde Kemer’e getirmenizi rica ediyoruz. Kemer’in güzelliklerini ve özelliklerini keşfetmeniz için sizleri bir kez daha Kemer’e davet ederken, bizleri yalnız bırakmadığınız için sizlere bir kez daha yürekten teşekkür ediyorum” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle