Hoşgeldiniz  

Başkan Gül Çocukları Yine Sevindirdi!

SEMİH KÖKEN | 15 Eylül 2014 | Gündem A- A+

DSC_1161 DSC_1074 (1) DSC_1074 DSC_1082 DSC_1085 DSC_1089 DSC_1094 DSC_1100 DSC_1112 DSC_1137 DSC_1141 DSC_1149Kemer Belediyesi,Antalya’nın Kemer ilçedeki eğitim gören 500 beşinci sınıf öğrencisine tablet bilgisayar dağıttı.

Kemer Belediyesinin tablet bilgisayar dağıtım töreni Kemer Belediyesi Aslanbucak Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi.

Törene, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Damarcan,Kemer Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Can, Kemal Yüksel, Semih Top, Meclis Üyeleri, Sedat Akan, Recep Yılmaz, Ahmet Ali Güven, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Tablet bilgisayarları eğitime katkıda bulunmak amacıyla dağıttıklarını söyleyen Başkan Mustafa Gül, beşinci sınıfta okuyan 500 öğrenciye tablet bilgisayar verdiklerini kaydetti.

Gül, bilgiye ulaşmanın en kolay yolunun teknoloji olduğunu vurgulayarak, çocukların teknoloji ihtiyaçlarını her zaman karşılayacaklarını dile getirdi. Ayrıca Başkan Mustafa Gül; İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce belirlenecek pilot bir okulda, 5 ve 8 sınıf öğrencilerine belediye tarafından okula gidiş gelişleri için birer bisiklet hediye edeceği müjdesini verdi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Damarcan ise bilgi çağından teknoloji çağına geçildiğini, teknolojiye ayak uydurmanın zor olduğunu, ancak teknolojinin imkanlarından yararlanmak gerektiğini ifade etti.

Çocukların tablet bilgisayarları sadece oyun için kullanmamalarını isteyen Damarcan, ailelere ve öğretmenlere çocukları takip etmelerin gerektiğini söyledi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle