Hoşgeldiniz  

Başkan Gül Çalışmaları Yerinde İnceledi Hayırlı Olsun Temennisinde Bulundu

Semih Köken | 28 Kasım 2016 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül Aslanbucak Mahallesi ve Çamyuva Mahallesinde yapılan çalışmaları Başkan Yardımcısı Ahmet Can ile birlikte denetleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Aslanbucak Mahallesi Sabri Anatürk Parkına yapılan Kemer Belediyesi Hizmet binası ve Aslanbucak muhtarlık binasında incelemelerde bulunarak Başkan Yardımcısı Ahmet Can’dan bina hakkında bilgi alırken, Çamlık mevki 233 sokaktaki yol çalışmasını da yerinde inceledi. Yolun alt kısmında kalan Dere yatağının da ıslah edilmesi talimatını veren Başkan Gül, buranın da bir an önce yapılmasını istedi.
Aslanbucak mahallesinden ayrılan Başkan Gül, Başkan Yardımcısı Ahmet Can ile birlikte Çamyuva mahallesinde yapımı devam eden 700 metre boyundaki yağmur suyu kanal çalışmasını da inceledi. Çamyuva sahil projesi çalışmalarını da yerinde inceleyen Başkan Gül vatandaşlarla da tokalaşarak çalışmalar hakkında bilgi verdi.
Projeleri 2017 sezonuna yetiştireceğini söyleyen Başkan Gül; Kemer Belediyesi olarak Çamyuva’daki 700 metrelik kanalı Kemer Belediyesi personeli ve kendi imkanlarımızla yapıyoruz. Artık Kemer Belediyesi olarak bir çok alanda kendi personelimiz ve kendi imkanlarımızla ihaleye çıkmadan bir çok projeyi yerine getiriyoruz. İşçilerimizin emeği ile Çamyuva Sahil Projemiz bittikten sonra Akdeniz Bölgesinde bir örnek sahil projesi olacak. Dedi

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle