Hoşgeldiniz  

Başkan Gül, Bursa Valisi Karaloğlu’nu Makamında Ziyaret Etti

Semih Köken | 26 Mayıs 2016 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

Başkan Gül, Bursa Valisi Karaloğlu’nu Makamında Ziyaret Etti

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Kemer Tanıtım Atağının 4’ncüsünde Bursa ilinde. Başkan Gül beraberindekiler Bursa Valisi Münir Karaloğlu’nu makamında ziyaret ederek turizm hakkında Bursa Valisi Münir Karaloğlu’nu bilgilendirdiler.

Akşam saatlerinde Turizm acentelerini KETOB Başkanı Tayyar Gül , Yönetim Kurulu üyeleri ve otelcilerle birlikte ziyaret eden Başkan Mustafa Gül, Bursa Valisi Münir Karaloğlu’nu makamında ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diledi.
Valilik makamında sohbet şeklinde geçen ziyarette; Vali Karaloğlu, Başkan Gül’den turizm hakkında bilgi aldı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Karaloğlu; fazla umutsuzluğa kapılmayın, inşallah sezon umulduğu kadar kötü gitmez. Yaşanan bu krizler sizlere yansımaz. Turizm sezonun ülkemize olduğu gibi sizlere de hayırlı olsun. Dedi

Başkan Mustafa Gül ise Vali Münir Karaloğlu’nu Kemer’e davet ederek yaptığı konuşmada; sizleri Kemer’de ağırlamaktan onur duyarız” diyerek, Vali Muammer Erol’a Kemer fotoğraflı tablo ve bir Kemer resmi bulunan Çini Tabak takdim etti.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle