Hoşgeldiniz  

Başkan Böcek’ten Balaban’a tebrik

Semih Köken | 15 Temmuz 2016 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

KONYAALTI Belediye Başkanı Muhittin Böcek, geçen hafta 2 farklı şehirde yapılan yağlı pehlivan güreşlerinde başpehlivan olarak Kırkpınar Güreşleri öncesi moral depolayan İsmail Balaban’ı tebrik etti.

Konyaaltı Belediyesi güreşçisi İsmail Balaban, geçen hafta Çanakkale Çan Yağlı Pehlivan Güreşleri ve Yalova Fevziye güreşlerinde başpehlivanlığı kazanarak 655. Tarihi Kırkpınar Yağlı Pehlivan Güreşleri öncesi moral depoladı. Balaban, kazandığı başpehlivanlıklar ile 22-24 Temmuz tarihlerinde gerçekleşecek Kırkpınar Güreşleri öncesinde rakiplerine gözdağı verdi.

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, İsmail Balaban’ı makamında kabul ederek, başpehlivanı tebrik etti. Başkan Böcek, İsmail Balaban’ın son yıllarda istikrarlı bir şekilde yükselen form grafiği olduğunu söyledi. Başkan Böcek, “İsmail Balaban, hem kişiliğe hem de güreşlerde gösterdiği performans ile güreş severlerin büyük beğenisini topluyor. Tarihi Kırkpınar Güreşleri öncesinde gösterdiği bu performans bizleri mutlu etti. Edirne’de İsmail Balaban ve Konyaaltı Belediyesi güreşçilerinden önemli başarılar bekliyoruz. Konyaaltı Belediyesi olarak ata sporumuz güreşe desteğimiz artarak devam edecek” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle