Hoşgeldiniz  

Başkan Böcek, öğrencilerle kucaklaştı…

Semih Köken | 30 Eylül 2016 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Başkan Böcek, öğrencilerle kucaklaştı…
Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Gürsu ve Uncalı Çocuk Kreşi ve Gündüz Bakımevleri’nde yeni eğitim yılına merhaba diyen öğrenci ve öğretmenleri ziyaret etti.

 

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, bölgede okul ziyaretlerini sürdürüyor. Başkan Muhittin Böcek, Konyaaltı Belediyesi Gürsu ve Uncalı Çocuk Kreşi ve Gündüz Bakımevi’nde  yeni eğitim-öğretim yılına “merhaba” diyen miniklerin heyecanını paylaştı. Uncalı ve Gürsu Mahalleleri’nde hizmet veren, tam donanımlı 2 kreş ile okul öncesi çocuklarının eğitimlerine büyük katkı sunan Konyaaltı Belediyesi, yeni eğitim yılına 225 öğrenciyle başladı.

Başkan Böcek derslikleri, oyun salonları, yemek salonları, kütüphane ve çocukların güvenli bir biçimde oynayabileceği bahçesi ve oyun alanları ile göz dolduran Kreşlerin velilerden de büyük talep gördüğünü söyledi.

KREŞLERİMİZE YOĞUN TALEP VAR

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Gürsu ve Uncalı Çocuk Kreşleri’ne büyük talep olduğunu söyledi. “Okul öncesi eğitim dönemi, bir milletin eğitim sürecinin başladığı en önemli dönemdir.” diyen Başkan Böcek, “5 okul ile başladığımız eğitim öğretim hayatında bu gün Antalya’nın lokomotifi olduk. Çizgimizi bozmadan aynı sorumluluk duygusuyla hareket ederek çocuklarımız için üstümüze düşen görevi yapacağımızı belirtmek istiyorum.” diye konuştu.

Başkan Muhittin Böcek, Gürsu ve Uncalı Çocuk Kreşi ve Gündüz Bakımevleri’ne yaptığı ziyaretin ardından Bedriye Bileydi İlkokulu, Okyanus ve İstek Özel Okullarını da ziyaret ederek öğrenci ve öğretmenlere yeni eğitim yılında başarılar diledi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle