Hoşgeldiniz  

Başkan Böcek KONSEM’de kursiyerleri ziyaret etti

Semih Köken | 05 Ocak 2016 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Başkan Böcek KONSEM’de kursiyerleri ziyaret etti
Konyaaltı Sanat Eğitim Merkezi (KONSEM)’nde kursiyerleri ziyaret eden Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, yeni dönemde hangi tür kurslara yer vermeleri gerektiği konusunda fikir alışverişinde bulundu.

 

KONSEM, 2015-2016 eğitim öğretim yılının birinci dönem kursları devam ediyor.  İngilizce, Rusça, Türkçe,  pilates, zumba, yoga, bale, piyano, keman, gitar, drama, Türk Halk Oyunları, bağlama, cilt bakımı ve temel makyaj, manikür pedikür teknikleri gibi 47 farklı branşta toplam 127 kursta 4 bin 587 kişi eğitim görüyor.

Her yıl yüzlerce kişiye hobi, sanat ve mesleki alanlarda eğitim veren KONSEM’de kursiyerleri ziyaret eden Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 2015-2016 eğitim öğretim yılının birinci dönem kurslarının devam ettiğini belirterek, bu kurslarda başarılı olan kursiyerlere yılsonunda düz enleyecekleri törenle sertifikalarını vereceklerini söyledi.

KONSEM çatısı altında açılan kursların büyük ilgi gördüğünü dile getiren Başkan Böcek, hobi, sanat ve meslek eğitimi kursları yanı sıra Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) ve Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) hazırlık kursları da açtıklarını söyledi. Spor okulu kurslarının kış döneminde de devam ettiğine dikkat çeken Başkan Muhittin Böcek; güreş, okçuluk, badminton, tenis ve futbol kurslarının yine öğrenciler tarafından büyük ilgi gördüğünü kaydetti.

Muhittin Böcek, Konyaaltı Belediyesi olarak farklı hobi, sanat ve mesleki eğitim kurslarıyla insanlara ulaşmaya çalıştıklarını, her yıl özellikle meslek kurslarında eğitim gören onlarca kişiye istihdama katılma şansı verdiklerini söyledi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle