Hoşgeldiniz  

Başkan Böcek, Kiev’de Konyaaltı’nı Anlattı

Semih Köken | 05 Ekim 2016 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Başkan Böcek, Kiev’de Konyaaltı’nı Anlattı

Ukrayna Kiev‘de düzenlenen Ukraine International Travel Market 2016 Turizm Fuarı’nda Batı Antalya Turizm Koruma ve Gelişim Bölgesi Altyapı Hizmet Birliği (BATAB) standı büyük ilgi gördü.

Kiev’de düzenlenen Ukraine International Travel Market 2016 Turizm Fuarı devam ediyor. Bu yıl 23’üncü yılını kutlayan fuara katılan BATAB, hem ziyaretçilerin hem de katılan diğer ülke ve şirketlerin yoğun ilgisi ile karşılaştı.

Konyaaltı Belediyesi ve Batı Antalya Turizm Koruma ve Gelişim Bölgesi Altyapı Hizmet Birliği (BATAB) Başkanı Muhittin Böcek, kış sezonuna yönelik olarak düzenlenen fuardaKonyaaltı‘nı temsil ettiklerini söyledi. Konyaaltı Belediyesi olarak 12 ay boyunca turizmin tanıtımına ve geliştirilmesine yönelik çeşitli etkinlikler düzenlediklerini dile getiren BaşkanMuhittin Böcek, Saklıkent Kar Şenlikleri ve Kayak Yarışları’nın da bu etkinliklerden sadece biri olduğunu söyledi.

Konyaaltı’nda 15 bine yakın Rus uyruklu vatandaşın yaşadığına dikkat çeken Başkan Böcek, bu tür uluslar arası fuar organizasyonlarına yer almanın Antalya‘nın ve deKonyaaltı‘nın tanıtımı için son derece önemli olduğunu bildirdi.

Başkan Muhittin Böcek, tatil imkanları, alternatif turizm türleri ve kültürel mirasını anlatan reklam görselleriyle tanıtım yaptıklarını; bununla birlikte ziyaretçilere dağcılık, yürüyüş, bisiklet, doğa gibi alternatif turizm türleri hakkında da bilgi verdiklerini kaydetti.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle