Hoşgeldiniz  

Başkan Böcek, Karatepe’de vatandaşlarla kucaklaştı..

Semih Köken | 25 Şubat 2016 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Başkan Böcek, Karatepe’de vatandaşlarla kucaklaştı..

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Karetepe Mahalle sakinleriyle bir araya gelip, lise arkadaşı Sait Kıcıman’ı evinde ziyaret etti.

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek Karetepe Mahallesi’nde, mahelle sakinleriyle bir araya geldi. Vatandaşların büyük bir ilgisiyle karşılaşan Başkan Muhittin Böcek, burada ikamet eden lise arkadaşı Sait Kıcıman’ı evinde ziyaret etti.

Karatepe Mahalle Muhtarı Hüseyin Yılmaz Gezer ile birlikte Sait Kıcıman’ın evinde misafir olan Başkan Muhittin Böcek, bölge sakinlerini ilgilendiren iki önemli çalışmanın müjdesini verdi. Başkan Böcek, Karatepe Mahellesi’nde, Kültür Dayanışma Yaşatma ve Yardımlaşma Derneği’nin bahçe bölümünde bölge sakinlerinin düğün, nişan, sünnet gibi çeşitli etkinliklerini yapabilecekleri kapalı alan inşa edeceklerini söyledi. Muhittin Böcek, 1100 metrekare kapalı alana sahip projenin birkaç ay içinde yapımına başlayacaklarını bildirdi.

Bununla birlikte Karetepe Mahallesi’nin büyük bir bölümünü alevi vatandaşların oluşturduğunu ifade eden Başkan Muhittin Böcek, Konyaaltı’nda Kültür Merkezi ve Cemevi’nin de inşaat çalışmalarını tamamladıklarını söyledi. Başkan Böcek, Gürsu Mahallesi’nde yapımı tamamlanan bu projenin 10 gün içinde hizmete açılacağını müjdeledi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle