Hoşgeldiniz  

Başkan Böcek, Kadınlar Günü’nü kutladı

Semih Köken | 08 Mart 2016 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Başkan Böcek, Kadınlar Günü’nü kutladı

KONYAALTI Belediye Başkanı Muhittin Böcek, belediyede çalışan kadın personelin, ‘Kadınlar Günü’nü kutlayarak, çiçek verdi.
KONYAALTI BELEDIYE BASKANI MUHITTIN BOCEK, BELEDIYEDE CALISAN KADIN PERSONELIN, 'KADINLAR GUNU'NU KUTLAYARAK, CICEK VERDI. (FOTO:ANTALYA-DHA)

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 8 Mart Kadınlar Günü nedeniyle belediyenin çeşitli birimlerinde görev yapan 168 kadın çalışanla bir araya geldi. Kadın çalışanlarla tek tek sohbet eden Başkan Böcek, yaşamın her alanında kadının emeğini görmenin mümkün olduğunu söyledi.
Medeniyetlerin gelişmesi ve ilerlemesinde kadının büyük rol oynadığını vurgulayan Başkan Böcek, “Sevgisi ve özverisiyle aydınlık nesiller yetiştiren kadınlarımız sanattan spora, eğitimden sağlığa kadar yaşamın tüm alanlarda büyük başarılara imza atıyor” diye konuştu.
Kadın çalışanlara çiçek ve çeşitli hediyeler veren Başkan Böcek, “Belediyemizde meclis üyesi, müdür ve çeşitli birimlerimizde görev yapan kadın çalışanlarımızla birlikte ilçemizin gelişmesi için 18 yıldır başarılı çalışmalar yapıyoruz. Hepinize göstermiş olduğunuz gayretten dolayı teşekkür eder, 8 Mart Kadınlar Günü’nüzü kutlarım” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle