Hoşgeldiniz  

Başkan Böcek; “Expo 2016 Parkı Bölgeye Artı Değer Kattıı”

Semih Köken | 11 Ağustos 2016 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Başkan Böcek; “Expo 2016 Parkı Bölgeye Artı Değer Kattıı”

Konyaaltı Belediyesi tarafından geçtiğimiz günlerde inşa edilen ve törenle hizmete açılan 33 proje içerisinde yer alan EXPO 2016 Antalya Parkı, bölgede cazibe merkezi haline geldi.

EXPO İLE 4 MAHALLEYE DEĞER KATTIK

“Parkın bölgeye kattığı değeri anlamak için, bu yerinin öncesini bilmek gerekir” diyen Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Toros Mahallesi’yle birlikte Pınarbaşı, Siteler ve Akkuyu Mahallelerine de bu park ile değer kattıklarını söyledi. Muhittin Böcek, 13 adet macera kulesi, 2 adet zip-line kulesi, 1 adet kaya tırmanma platformu, 1’i engelsiz 3 adet çocuk oyun alanı ve 40 metre uzunluğunda Bitki Tüneli ile gençler ve çocuklar için eğlence merkezi oluşturduklarını bildirdi.

Başkan Böcek şöyle konuştu; “20 metre uzunluğunda kayma platformlu toplamda 30 metre uzunluğunda Çim Kayağı Pisti, 780 metre uzunluğunda koşu parkuru, 10 adet spor aletinin bulunduğu fitness alanı ile EXPO 2016 Parkı Antalyalıların hizmetine açılmıştır. Bunların dışında 2’si kafeterya önlerinde konumlandırılan biri 375 metre uzunluğunda dere formlu olup, toplamda 2 bin 420 metrekare su ve ışık gösterilerinin olduğu 3 adet havuz bu park içersinde yer almakta. Ayrıca 500 kişilik anfi ve her biri 150 konuk ağırlama kapasiteli açık-kapalı alanlı 2 kafeterya da yer almakta.”

ÜÇÜNCÜ ÇOCUK KREŞİ EXPO’DA

Konyaaltı Belediyesi olarak üçüncü bir kreşi EXPO 2016 Antalya Parkı içerisinde hizmete açacaklarını dile getiren Başkan Böcek, 2 adet eğitim sınıfı ve yaratıcı atölye, 100 kişilik çok amaçlı salon ve fuaye alanı ile EXPO Doğa Okulu’nun yeni eğitim öğretim yılına hazır olduğunu söyledi

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle