Hoşgeldiniz  

Başarılı öğrencilere ödül

Semih Köken | 09 Ağustos 2017 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Başarılı öğrencilere ödül

ANTALYA’nın Finike İlçesi’nde TEOG sınavında 490’ın üzerinde puan alan öğrenciler ve aileleri ödüllendirildi.

Finike Aquapark düğün salonunda düzenlenen programa Kaymakam Bahattin Alp Arslanköylü, Garnizon Komutanı Personel Üsteğmen Serkan Adalı, Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu, Cumhuriyet Başsavcı vekili Ünal Üstünsoy, Emniyet Müdürü Cemil Doğan, Müftü Lütfi İmamoğlu, Milli Eğitim Müdürü Hüsnü Karataş, şube müdürleri, TEOG’da başarılı olan öğrenciler ve aileleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda Kaymakam Bahattin Alp Arslanköylü, başarılı 12 öğrenciye saat hediye etti. Başkan Sarıoğlu da çeyrek altınla ödüllendirdi. Öğrencilerin yanı sıra ailelere de milli eğitim ve belediye tarafından plaket takdim edildi.

Kaymakam Bahattin Alp Arslanköylü, “Bütün başarılı öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Çocuklar kolay yetişmiyor. Anne babalar bin bir fedakarlıkla evlatlarını yetiştiriyor. Burada da bu emeklerin sonucunu güzel örneklerle anabilmek aileler için en mutlu an olsa gerek. İnşallah bu şekilde devam ederek ülkemiz ve devletimiz için faydalı bireyler olacaklardır” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle