Hoşgeldiniz  

BARIŞMA TEKLİFİNİ KABUL ETMEDİ DİYE…

SEMİH KÖKEN | 02 Mayıs 2015 | Antalya Haber, Gündem A- A+

Antalya’da 59 yaşındaki Akif Çekili, barışma teklifini kabul etmeyen eşini ve kızını bıçakla yaraladıktan sonra kaçarken yakalandı.

Olay, Muratpaşa İlçesi, Ermenek Mahallesi’nde meydana geldi. Saat 12.00 sıralarında kızı 17 yaşındaki Rabia Çekili ile birlikte alışverişe gitmek için otobüs durağında bekleyen 55 yaşındaki Kadriye Çekili’nin yanına, 2 ay önce ayrıldığı eşi Akif Çekili geldi. Eşine yeniden birlikte olmak ve barışmak istediğini anlatan Akif Çekili, aldığı ‘ret’ yanıtıyla çılgına döndü. Cebinde bulunan ve ‘kelebek’ tabir edilen bıçağı çıkartan Akif Çekili, rastgele sallamaya başladı. Olay sırasında kavgayı ayırmak için araya giren Rabia Çekili, sol baldırından bıçakla yaralandı. Kızının yaralanması üzerine sinirlenen Kadriye Çekili, karşı koymak istedi. Ancak Akif Çekili, bu defa da karısını bacaklarının çeşitli yerlerinden yaraladı. Kanlar içinde kalan Kadriye ile kızı Rabia Çekili, çağrılan ambulansla Özel Anadolu Hastanesi’ne götürülerek tedaviye alındı.

Olay sonrasında otomobiliyle kaçan Akif Çekili, iki sokak ötede polis tarafından yakalandı. Olayda kullanılan bıçak ise otobüs durağında bulundu. Gözaltına alınan Akif Çekili’nin 20 yıldır evli olduğu ve şiddet uyguladığı için eşinin kızıyla birlikte 2 ay önce evi terk ederek boşanma davası açtığı öğrenildi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle