Hoşgeldiniz  

Avukatın çantasını kaptı, polisten kaçamadı

Semih Köken | 30 Ocak 2017 | Antalya Haber, Gündem A- A+

Avukatın çantasını kaptı, polisten kaçamadı

ANTALYA’da avukat Hatice Tarı’nın çantasını kapkaç yöntemiyle çalan Serkan İ., polisin takibi sonunda evinin önünde yakalandı.

Kepez İlçesi Yeni Emek Mahallesi Yıldırım Beyazıt Caddesi’nde saat 13.30 sıralarında yürüyen avukat Hatice Tarı’nın yanına 07 FHB 63 plakalı motosikletle yaklaşan Serkan İ., avukatın elindeki çantayı kapkaç yöntemiyle alarak uzaklaştı. Hatice Tarı’nın haber vermesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, görgü tanıklarının verdiği bilgi üzerine şüphelinin Atatürk Mahallesi yönüne kaçtığını tespit etti. Bu bölgede yoğunlaşan polis ekiplerine çevredekiler, kapkaççının bir sitenin bahçesine cep telefonu attığını haber verdi.

Bölgede çalışmalarını yoğunlaştıran ve Hatice Tarı’ya ait cep telefonunu bulan Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, olayda kullanılan motosikleti, kapkaçın gerçekleştiği Yıldırım Beyazıt Caddesi’nde bir apartmanın önüne park halinde buldu. Ekipler, Serkan İ.’yi evine girmeden yakaladı. Çaldığı çantayı poşete koyarak yandaki apartmanın bahçesine attığını söyleyen Serkan İ., çantadan çıkan bir miktar parayı da polise teslim etti. Serkan İ. polis merkezine götürülürken, avukat Hatice Tarı’ya ait çanta da kısa süreli aramadan sonra bulundu.

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle