Hoşgeldiniz  

Avrupalı Gazeteciler Kemer’e Hayran Kaldı

Semih Köken | 01 Ağustos 2016 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

Avrupalı Gazeteciler Kemer’e Hayran Kaldı

 

Kemer’i ulusal ve uluslararası alanda tanıtımını sağlamak amacıyla Avrupa’dan gelen medya mensupları, önce Başkan Mustafa Gül’ü makamında ardından da teleferik ve Kemer Yaylası’nı ziyaret etti.

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’ü makamında ziyaret eden Avrupalı Gazeteciler Katharina Latsch ve Elife Karacan Başkan Gül’le tanışmaktan mutlu olduklarını ifade ettiler. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti anlatan ve Kemer’in en önemli sektörünün turizm olduğuna işaret eden Başkan Gül, “Turizmde Kemerimiz başlı başına bir cennet. Ama bunun yanı sıra derin bir kültür tarihimiz var. Teleferik, Antik kentlerimiz, doğal güzelliklerimiz, yaylalarımız, ormanlarımız ve gezi yollarımız var. Turizm çeşitliliği anlamında Kemerimizin olanakları başka şehirlerle kıyaslanmayacak kadar ve belki bir ülkede dahi olmayan imkanlara sahip zengin bir Turizm ilçesi. Dedi
Ziyaretin ardından konuk gazetecilere Başkan Gül, birer Kemer Tablosu ve birer de Kemer hatırası Resim Panosu hediye etti. Konuk Gazeteciler Başkan Mustafa Gül’ün talimatı ile teleferikle bölgenin eşsiz manzarasını izleme imkanı buldu. Kemer’in doğal güzelliklerine hayran kalan Avrupalı gazeteciler, çalıştıkları kurumlarda haber yapmak için bol bol fotoğraf çekti.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle