Hoşgeldiniz  

Avrupa Üçüncüsü Özdemir Kupasını Başkan Gül’e Hediye Etti

Semih Köken | 07 Ocak 2016 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Spor, Yaşam A- A+

Avrupa Üçüncüsü Özdemir Kupasını Başkan Gül’e Hediye Etti

Balkan Şampiyonasında E-3 sınıfında 3’ncü olan ve Avrupa üçüncülük kupası kazanan Burak Özdemir Kupasını Kemer Belediye Başkan Mustafa Gül’e hediye etti.

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’ü makamında Kemer ENDURO Motosiklet Sporları Kulüp Başkanı Semih Özdemir ile birlikte ziyaret eden Burak Özdemir, katkılarından dolayı Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’e teşekkür etti.
Balkan Motosiklet Federasyonu’nun düzenlediği Doğu Avrupa Enduro Şampiyonası’nın 3 ülkede düzenlenen yarışta ülkemizi ve Kemer’i temsil eden Burak Özdemir kupa mücadelesi verdi. Balkan Şampiyonasında derece yapmayı hedefleyen Burak Özdemir E3 sınıfında üçüncü oldu. Şampiyonaya Türkiye’nin yanı sıra Bosna Hersek, Romanya ve Yunanistan takımları katıldı.

Bosna Hersek yarışını değerlendiren Burak Özdemir, “Doğu Avrupa Şampiyonası’nın dördüncü ve son ayağını 3. olarak tamamladım. Bu sonuçla Doğu Avrupa Şampiyonası 2015 yılını üçüncülükle sonlandırmış bulunmaktayım. Emeği geçen bu spora büyük katkıları olan Başta Kemer Belediye Başkanımız Mustafa Gül’e ve herkese sonsuz teşekkür ederim” dedi.
Balkan Motosiklet Federasyonu’nun düzenlediği Doğu Avrupa Enduro Şampiyonasında 3. kazanan Özdemir’in başarısından duyduğu memnuniyetini dile getiren Başkan Mustafa Gül, “Umarım önümüzde ki yıllarda değerli sporcumuz daha başarılı derecelere imza atacaktır. Buna inancım tam. Bu mutluluğu bize ve Kemer’e yaşattığı için kendisine teşekkür ederim” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle