Hoşgeldiniz  

AÜ Rektörü Ünal, ATSO’yu ziyaret etti

Semih Köken | 05 Şubat 2016 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

AÜ Rektörü Ünal, ATSO’yu ziyaret etti

AKDENİZ Üniversitesi (AÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Ünal, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Davut Çetin’e nezaket ziyaretinde bulundu.
AKDENIZ UNIVERSITESI (AU) REKTORU PROF. DR. MUSTAFA UNAL, ANTALYA TICARET VE SANAYI ODASI (ATSO) BASKANI DAVUT CETIN'E NEZAKET ZIYARETINDE BULUNDU. (FOTO:ANTALYA-DHA)

Ziyarette, ATSO Başkan Yardımcısı Mustafa İssi, Yönetim Kurulu Üyeleri Erol Erkan, Tayfun Kavukçu, Fahrettin Bozlar ve Ayhan Kızılsavaş ile Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cengiz Sayın, Prof. Dr. Erol Gürpınar, Prof. Dr. Beykan Çizel de hazır bulundu. ATSO Başkanı Davut Çetin, A.Ü’nün Antalya’nın marka değerini artıran önemli başarılara imza attığını belirterek son olarak 48 saatte 11 organ nakli ve üçüncü kez gerçekleşen çift kol nakli dolayısıyla Prof. Dr. Mustafa Ünal’ın şahsında tüm hastane ekibini kutladı. Başkan Çetin, “Akdeniz Üniversitesi Hastanesi ile gurur duyuyoruz” dedi.

ATSO olarak AÜ ile 4 yıllık Sigortacılık Bölümü açılması ve lisans üstü eğitim gören öğrencilerin desteklenmesi gibi ortak çalışmalar gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Çetin, son olarak geçtiğimiz günlerde AÜ Ayşe Sak Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu ile arasında son sınıfta okuyan öğrencilerin zorunlu işyeri eğitimlerini ATSO’ya üye işletmelerde yapmasına yönelik işbirliği protokolü imzaladıklarını kaydetti.

Ancak üniversite- iş dünyası arasındaki bağların daha da kuvvetlendirilmesi gerektiğini ve üniversitenin kentin ARGE merkezi gibi çalışmasını arzu ettiklerini belirten Başkan Çetin, “Üretimimizin, verdiğimiz hizmetin katma değerini yükseltmek istiyorsak üniversite ile iş dünyası arasındaki bağları kuvvetlendirmek durumundayız. Antalya iş dünyasının çatı örgütü olarak kentimizin ve üyelerimizin yararına olacak her konuda üniversitemizle işbirliği içinde olmak istiyoruz” diye konuştu.

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Ünal da, ATSO ile ortak projeler geliştirmekten memnuniyet duyacaklarını kaydetti. ATSO Başkanı Davut Çetin, ziyaretin anısına Rektör Ünal’a ‘ATSO Tarihi’ ve ‘Alternatif Kırsal Turizm’ kitaplarını hediye etti.DHA

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle