Hoşgeldiniz  

ATSO ve AESOB’dan birliktelik mesajı

Semih Köken | 24 Ağustos 2016 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

ATSO ve AESOB’dan birliktelik mesajı

ANTALYA Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Davut Çetin, Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere’yi makamında ağırladı.

AESOB Başkanı Adlıhan Dere’ye, ATSO ziyaretinde yönetim kurulu üyeleri eşlik etti. ATSO Meclis Başkanı Süleyman Özer, yönetim kurulu üyeleri Hüseyin Barut, Ayhan Kızılsavaş, Ethem Tayfun Kavukcu ve Erol Erkan’ın da katıldığı görüşmede Antalya ekonomisine dair görüş alışverişinde bulunuldu.

Antalya’nın ekonomik olarak zor bir dönemden geçtiği kaydeden ATSO Başkanı Davut Çetin, böylesine zor bir dönemde ATSO ve AESOB’un işbirliği içerisinde hareket etmesinin kent için önemine vurgu yaptı. ATSO ve AESOB’un kentin ve üyelerinin menfaatleri için faaliyet gösteren kurumlar olduğunu dile getiren Başkan Davut Çetin, “Antalya’nın en büyük STK’ları olarak ortak bir amaç için çalışıyoruz. Ülkemizin ve Antalya’mızın zenginleşmesi en büyük arzumuz” dedi.

Antalya esnafını ATSO veya AESOB üyesi olarak ayırmadıklarını ve kentin iş dünyasını her zaman bir bütün olarak ele aldıklarını ifade eden Başkan Davut Çetin, “En küçük esnaftan en büyük sanayiciye kadar herkes Antalya ekonomi dişlisinin bir parçasıdır. Bu dişlinin herhangi bir parçasının zarar görmesi sistemin tamamına zarar verir. Sektör sorunlarını dile getirirken ekonominin tamamını dikkate alıyoruz. Özellikle içerisinde bulunduğumuz bu kritik süreçte bu işbirliğini her zamankinden daha öteye taşımalıyız” diye konuştu

HER TÜRLÜ İŞBİRLİĞİNE HAZIRIZ

ATSO ile yapılacak çalışmaların kendilerine mutluluk vereceğini ifade eden AESOB Başkanı Adlıhan Dere ise Antalya esnafı için yapılacak her çalışmada işbirliğine hazır olduklarını ifade etti. Antalya’nın zor bir dönemden geçtiğini ifade eden Başkan Dere, şöyle konuştu:

“Bu dönemde kentimizin tüm STK’ları ile birlikte daha güçlü adımlar atabiliriz. ATSO ile AESOB ortak çıkarlara hizmet veren iki kuruluş. Her iki kurum da ‘önce Antalya’ diyerek yola çıkıyor. Hükümet nezdinde yapılacak görüşmelerde sunulacak dosyaları ve belirtilecek görüşleri de birliktelikle daha güçlü şekilde dile getirebiliriz.”

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle