Hoşgeldiniz  

Atatürk, Sevdiği Şarkılarla Bir Kez Daha Anıldı

Semih Köken | 11 Kasım 2016 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

Atatürk, Sevdiği Şarkılarla Bir Kez Daha Anıldı

Kemer Belediyesi, Türk Sanat Müziği Korosu Şef Bahriye Kocadağ yönetiminde hazırlamış olduğu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 78’nci yılında Atatürk’ün sevdiği şarkılarla bir kez daha anıldı.
Kemer Belediyesi, Şef Bahriye Kocadağ yönetimindeki (TSM) Türk Sanat Müziği Korosu Sunuculuğunu Cansın Erol’un yaptığı 30 kişilik kadrosu ile davetlilere unutulmaz bir gece yaşattılar.
Kemer Belediyesi Kültür Salonu’nda Perşembe günü akşam halka açık ve ücretsiz olarak verilen konsere ilgi oldukça fazlaydı bazı izleyiciler konseri ayakta izlerken 30 kişilik koro ekibi Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün sevdiği şarkılarla unutulmaz bir gece yaşattılar.
Koro Şefi Bahriye Kocadağ; ” 2 yıl önce Kemer Belediyesi Kültür Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan amatör koro ile Türk Sanat Müzik severlerin karşısında olmaktan son derece mutlu olduk. Koromuzun kurulmasında bizlere destek olan Kemer Belediye Başkanı Sayın Mustafa Gül’e önce sizlerin huzurunda teşekkür ediyorum. Başkan Mustafa Gül’ün Sosyal bir belediye başkanı olduğunu iyi ki bizim belediye başkanımız diye sözlerine devam eden Şef Kocadağ; Türkiye’de bir ilke imza atarak bu gün Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 78’nci yılında bir mevlit okuttu bu gün doya doya bir Atamızı andık. Sayın Mustafa Gül’e bir kez daha teşekkür ederim. Dedi


Kemer Kaymakamı Mustafa Cihad Feslihan ise çiçek takdimi sırasında yaptığı konuşmada çok duygulandığını ve heyecanlandığını söyledi. Geçmişteki bir anısını da anlatan Feslihan, “Selanik gezimizde Atatürk’ün doğduğu evi ziyareti sırasında çok heyecanlandığını bu duyguyu bu gün yine burada yaşadım” başta siz olmak üzere tüm koro ekibine bana bu güzel duyguyu yaşattığınız için teşekkür ederim. Dedi
Programın sonunda 10. Yıl marşımız salonu dolduran yüzlerce sanatsever kora ile birlikte müzik eşliğinde ayakta söyleyerek geceye ayrı bir renk kattı.
Gecede, Kemer Kaymakamı Mustafa Cihad Feslihan ve Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül Türk Sanat Müziği Koro Şefi Bahriye Kocadağ’a, Sunucu Cansın Erol’a bir buket çiçek takdim ettiler.
Ayrıca Başkan Mustafa Gül ve eşi Neşe Gül, konser sonrası bu anlamlı geceyi yaşatan Türk Sanat Müziği Koro ekibi ile birlikte Kemer ASPAVA Restoranda birlikte yemek yiyerek uzun bir süre sohbet ettiler.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle