Hoşgeldiniz  

Atatürk Bahar Kupası başladı

Semih Köken | 21 Nisan 2016 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Atatürk Bahar Kupası başladı

ANTALYA’da bu yıl 5’incisi düzenlenecek Atatürk Bahar Turnuvası, 36 takımın katılımıyla başladı.

ANTALYA'DA BU YIL 5'INCISI DUZENLENECEK ATATURK BAHAR TURNUVASI, 36 TAKIMIN KATILIMIYLA BASLADI.(FOTO:ANTALYA-DHA)

Atatürk Bahar Turnuvası, 21-24 Nisan tarihlerinde 36 takımın katılımıyla Kremlin Palace ve Topkapı Palace otellerinin sahasında gerçekleştirilecek. Almanya’dan Nürnberg Masterler takımının da yer alacağı turnuva bu yıl da nefesleri kesecek. Niğde Veteranların Genel Kaptanı Yavuz Durumel, her sene olduğu gibi bu senede dostluk ve kardeşliğin kazanacağını belirterek, takımlara turnuvada başarılar diledi.

Turnuvanın asıl amacının kaynaşma ve aidiyet duygusunu artırma olduğunu söyleyen Durumel, organizasyonun 5.kez düzenlenmesinin başarısını ve memnuniyetini gözler önüne serdiğini vurguladı. Durumel, “Her zamanki gibi güzel futbol ile bol heyecanın olduğu karşılaşmalar bizi bekliyor. Karşılaşmalar 30’ar dakikadan iki devre halinde oynanacak. Takımlar müsabakalarda en fazla 7 oyuncu değiştirebilecek. Pazar günü oynanacak final maçının ardından kupa seremonimiz olacak” diye konuştu.

ANTALYA'DA BU YIL 5'INCISI DUZENLENECEK ATATURK BAHAR TURNUVASI, 36 TAKIMIN KATILIMIYLA BASLADI.(FOTO:ANTALYA-DHA)
Geçen yıl 32 takımın katılımıyla gerçekleştirilen turnuvanın finalinde Hatay Güney Veteranlar, Trabzon Veteranlar’ı seri penaltı atışları sonunda yenerek şampiyon olmuştu.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle