Hoşgeldiniz  

‘Atam İzindeyiz’ turnuvası tamamlandı

Semih Köken | 19 Mayıs 2016 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

‘Atam İzindeyiz’ turnuvası tamamlandı

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında Muratpaşa Belediyesi’nce düzenlenen ‘Atam İzindeyiz Badminton Turnuvası’, 50 sporcunun mücadelesine sahne oldu.

Sportif etkinliklerle, 19 Mayıs coşkusunun hafta boyunca yaşanmasını hedefleyen Muratpaşa Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü, özel turnuvalar düzenledi. Sportif etkinliklerin ilki olan ‘Atam İzindeyiz Badminton Turnuvası’ tamamlandı. Dilşad Refizade Spor Salonu’nda gerçekleştirilen turnuvada, üç kategoride ikişer kişiden oluşan takımlar yarıştı.

Toplam 50 sporcu katıldığı turnuva sonunda, A kategorisinde Hakan Boran-Mehmet Ünlü çifti birinci, Emre Ak-Gülay Savaşkan çifti ikinci, Mustafa Babacan-Berna Erim çifti üçüncü oldu.

 

B kategorisinde Şaban Yıldız-Ziya Yüzüncüoğlu çifti birinci, Cahit Oğuzkan-Süreyya Türel çifti ikinci, Zafer Özçelik-Aylin Güvener çifti üçüncü, C kategorisinde ise; Arif Afşin-Derya Yeşiltaş çifti birinci, Soner Görmez-Selda Yeşiltaş çifti ikinci ve İsmail Kargacıoğlu-Serdar Kencebay çifti de üçüncü oldu. Turnuvada dereceye giren sporculara madalyalarını Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Kaçmaz ve Spor İşleri Müdürü Özer Bedir verdi.

ETKİNLİKLER SÜRECEK

Spor İşleri Müdürlüğü ayrıca, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, TED Antalya Koleji, Kocademir Ortaokulu ve Antalya Vosvos Sevenler Derneği ile de 21 Mayıs’ta Çağlayan Spor Salonu’nda Basketbol Şenliği, 22 Mayıs’ta Falez 2 Park’ta Uçurtma Şenliği ve 26 Mayıs’ta Çağlayan Spor Salonu’nda Kardeşlik ve Barış Konseri düzenlenecek. Kardeşlik ve Barış Konseri’ne sanatçı Selami Şahin sahneye çıkacak.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle