Hoşgeldiniz  

ASMEK İLE GÜZELLİK UZMANI OLDU

Semih Köken | 07 Ocak 2016 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

ASMEK İLE GÜZELLİK UZMANI OLDU

ASMEK ‘de ‘Cilt Bakımı ve Temel Makyaj’ ile ‘Manikür-Pedikür’ kursu alan Betül Efkanlıoğlu, kursu bitirir bitmez güzellik uzmanı olarak işe başladı. Efkanlıoğlu, “ASMEK sayesinde meslek sahibi oldum” dedi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Antalya Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları (ASMEK), açtığı kurslarla vatandaşlara sağlıktan, hukuka, moda sektörlerinden, el sanatları atölyelerine birçok alanda meslek sahibi olma imkanı sağlıyor. 26 yaşındaki Betül Efkanlıoğlu da ASMEK ile iş sahibi olan kursiyerlerden sadece bir tanesi.  2014 yılında Cilt Bakımı ve Temel Makyaj ile Manikür-Pedikür kurslarına eş zamanlı olarak katılan Efkanlıoğlu, kurs süresince öğrendiği teorik ve pratik bilgileri şimdi iş hayatında uyguluyor.

 

Lara-Kepez arasında mekik dokudu

 

ASMEK ile arkadaşlarının önerisiyle tanışan Betül Efkanlıoğlu, hobi olarak ilgilendiği branşlarda kendisini geliştirmek için Kepez ASMEK Kurs Merkezi’ne kayıt yaptırdığını söyledi. Efkanlıoğlu, 8 ay boyunca haftada 4 gün sabahtan akşama kadar Cilt Bakımı ve Temel Makyaj, Manikür-Pedikür kurslarına katılmak için oturduğu Lara’dan Kepez’e gidip geldiğini anlattı.

 

Kısa sürede işe alındı

 

Kursları başarıyla tamamlayıp sertifikalarını aldıktan sonra iş aramaya başladığını belirten Betül Efkanlıoğlu,  “İnternetten şuan çalıştığım güzellik merkezine özgeçmişimi gönderdim. Birkaç gün içerisinde bana olumlu geri görüş yaptılar. ASMEK kurslarında aldığı eğitim kendilerini etkilemiş. Önce merkezdeki diğer uzmanlarla seanslara katıldım. Kısa süre sonra tek başıma müşterilere hizmet vermeye başladım” dedi.

 

Yeni kurslara katılacağım

 

ASMEK’ten Cilt Bakımı ve Temel Makyaj ile Manikür-Pedikür kurslarında iyi bir eğitim aldığını ve kursların kendisine çok şey kattığını belirten Betül Efkanlıoğlu, “ASMEK sayesinde iş sahibi oldum. En önemlisi kendimi geliştirmeyi öğrendim. Her gün yeni bir şey öğreniyorum ve uzmanlaşıyorum. ASMEK’teki eğitmenim her konuda beni çok iyi yönlendirdi. İlerleyen zamanlarda işime katkı sağlayacağını düşündüğüm başka kurslara da katılmak istiyorum. Açılan tüm kursları takip ediyorum” diye konuştu.

 

 

 

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle