Hoşgeldiniz  

ASMEK-AKBEM yılsonu sergileri başlıyor

Semih Köken | 05 Mayıs 2016 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

ASMEK-AKBEM yılsonu sergileri başlıyor

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi Antalya Sanat ve Meslek Eğitim Kursları (ASMEK) yılsonu sergileri 7 Mayıs Cumartesi saat 16.00’da düzenlenecek törenle kapılarını açacak.
ANTALYA BUYUKSEHIR BELEDIYESI ANTALYA SANAT VE MESLEK EGITIM KURSLARI (ASMEK) YILSONU SERGILERI 7 MAYIS CUMARTESI SAAT 16.00'DA DUZENLENECEK TORENLE KAPILARINI ACACAK. (FOTO:ANTALYA-DHA)
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in ilk döneminde kurulan ve 11 yıldır 150 bini aşkın kişiye eğitim veren ASMEK yılsonu sergileri başlıyor. Her yıl büyük ilgi gören sergiler, bu yıl Atatürk Kültür Bilgi Eğitim Merkezi (AKBEM) ile ortak açılıyor. ASMEK ve AKBEM kursiyerleri yıl boyunca öğrendikleri hünerleri, ürettikleri el emeği ve göz nuru eserleri sergileyecek olmanın heyecanını yaşıyor. ASMEK ve AKBEM yıl sonu sergisi 7 Mayıs Cumartesi saat 16.00’da ANFAŞ sergi alanında düzenlenecek törenle başlayacak.

SAÇ VE TASARIM DEFİLELERİ

7- 14 Mayıs tarihleri arasında 8 güne yayılan yılsonu sergileri bu yıl daha kapsamlı ve çeşitli etkinliklerin yer aldığı dolu dolu bir program içeriğine sahip. Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in katılımıyla yapılacak açılış töreni ‘Antalya’nın Şakayıkları’ konsepti ile gerçekleştirilecek. ASMEK tasarım kursiyerlerinin defilesi ile renklenecek açılış töreninde ayrıca, çiçeklerle temel makyaj defilesi de gerçekleştirilecek. AKBEM çocukları ve ASMEK kursiyerlerinin, bağlama, bale, gitar, halk oyunları, keman modern danslar, tiyatro, gösterileri sunacağı sergi boyunca sürpriz etkinlikler de gerçekleştirilecek. ASMEK stantlarında ebrudan cam sanatına çeşitli dallarda atölye çalışmaları yapılacak.

ÇOCUK ETKİNLİK ODALARI

ASMEK davetlilerinin sergiyi rahat gezebilmeleri ve sahne etkinliklerini rahat izleyebilmeleri adına çocuklar için çocuk etkinlik odaları oluşturuldu. Büyükşehir Belediyesi’nin Antalya Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları bünyesinde bu yıl ilçelerde dahil 18 kurs merkezinde yaklaşık 15 bin kursiyer, Atatürk Kültür Bilgi Eğitim Merkezi’nde 10 kurs merkezinde 8 bine yakın öğrenci eğitim alıyor.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle