Hoşgeldiniz  

Asırlık Rus Nineye Sürpriz Doğum Günü

Semih Köken | 31 Ağustos 2016 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

Asırlık Rus Nineye Sürpriz Doğum Günü

Rusya’dan 18 saat süren yolculuğun ardından Kemer’e oğlu ile tatile gelen 87 yaşındaki Rus Roza Karpova yaklaşık 7 yıldır Kemer’de bazı otellerde konakladığını belirterek, son 5 yıl ise tatil için Koryent Otelini tercih ettiğini söyledi.
Ayağının tozu ile Kemer’e gelen ve Başkan Mustafa Gül tarafından makamında karşılanan Roza Karpova’da Başkan Mustafa Gül tarafından sürpriz doğum günü partisi düzenlendi.
Oğlu Andrey Karpova ile tatile gelen Roza Karpova, Koryent Otel’i tercih ettiğini belirtti. Otelin hizmetinden son derece memnun olduğunu dile getiren Asırlık Rus Nine , “Başta Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül olmak üzere, Türkler, çok misafirperver ve bir o kadarda pozitif insanlar. Kemer her yönüyle insana huzur veriyor” dedi. Ayrıca oldukça duygulanan asırlık nine Karpova doğum günü pastası ve kutlaması için Başkan Gül’e teşekkür etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Mustafa Gül ise, sizleri Kemer’de tekrar görmek ve misafir etmek benim için onur vericidir dedi. Tatil için yine Kemer’i ve kendi otelini tercih eden Karpova ailesine teşekkür eden Başkan Gül, Asırlık ninenin doğum gününü kutladı ve kendisine bu günün anısına bir adet Kemer resmi bulunan çini tabak hediye etti.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle