Hoşgeldiniz  

Antalya’ya 30 Ağustos çağrısı: Bayrağını al meydana gel

Semih Köken | 25 Ağustos 2016 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Antalya’ya 30 Ağustos çağrısı: Bayrağını al meydana gel

ATATÜRKÇÜ Düşünce Derneği (ADD) Antalya Şube Başkanı İbrahim Daş, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda Muratpaşa Belediyesi’nin öncülüğünde düzenlenecek kutlamalar için 70’i aşkın sivil toplum örgütünün içinde yer aldığı ‘Antalya El Ele Platformu’ adına bütün Antalyalıları Türk bayraklarıyla Cumhuriyet Meydanı’na davet etti.

30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle 30 Ağustos Salı günü saat 20.00’de Cumhuriyet Meydanı’nda Muratpaşa Belediyesi’nce düzenlenecek ‘Cumhuriyet İçin Antalya El Ele’ şöleni için, 70’in üzerinde sivil toplum örgütünün oluşturduğu Antalya İçin El Ele Platformu’ndan çağrı yapıldı. Platform sözcüsü ADD Antalya Şube Başkanı İbrahim Daş, cumhuriyet, demokrasi, şehit ve gaziler için tüm Antalyalıları Türk ve Atatürk bayraklarıyla Cumhuriyet Meydanı’na davet etti.

Türkiye Cumhuriyeti’nin tarihi günlerden geçtiğine işaret eden İbrahim Daş, şu çağrıda bulundu:

“Her gün terör eylemleri nedeniyle şehit ve gazilerimiz gelmekte, Türk ulusu acı ve gözyaşına boğulmaktadır. Türk ulusuna başsağlığı diler yaralılarımıza da acil şifalar dileriz. Türkiye Cumhuriyeti’nin etnik ve dinsel yapıda parçalanmak istendiğini, iç savaşa sürüklenmek istendiğini ve bunun için de darbe dahil her türlü terör olayının yapıldığını görmekteyiz. Bu nedenle Türk ulusu olarak, Antalya halkı olarak, birlik ve beraberliğimizi korumak ve güçlendirmek zorundayız. Acı günde de tatlı günde de birlik ve beraberliğimizi pekiştiren ulusal bayramlarımız bu anlamda çok önem arz etmektedir. Dolayısıyla yaklaşan 30 Ağustos Zafer Bayramı da bunca acı ve gözyaşına boğulduğumuz bugünlerde Türk ulusunun birlik içinde, dayanışma ruhu ve kararlılık ile kutlayacağı bir bayram olacaktır. Gün el ele verme günüdür.”

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle