Hoşgeldiniz  

Antalyaspor’dan taraftarlara ilanlı çağrı

Semih Köken | 30 Mart 2016 | Antalya Haber, Gündem, Spor, Yaşam A- A+

Antalyaspor’dan taraftarlara ilanlı çağrı

ANTALYASPOR, pazar günü sahasında Akhisar Belediyespor’la oynayacağı maça taraftarları, kentin çeşitli yerlerindeki billboardlara astırdığı ilanlarla davet etti.

Antalyaspor Kulübü’nden yapılan yazılı açıklamada, 3 Nisan Pazar günü saat 16.00’da Antalya’da Arena’da Akhisar Belediyespor’la karşılaşacakları belirtildi. Antalyaspor- Akhisar Belediyespor maçına daha fazla taraftarın gelmesi için hazırladıkları ilanların kentin çeşitli yerlerindeki billboard ve megalightlara asılması için belediyelerden destek istendiğinin vurgulandığı açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

“Büyükşehir, Kepez, Muratpaşa, Konyaaltı, Döşemealtı ve Kemer belediyelerine hazırladığımız ilanları göndererek sınırları için billboardlara asarak destek vermelerini istedik. Belediyelerimiz bu talebimizi kabul ederek Antalyaspor’a destek verdi. Bu talebimizi diğer maçlarımızda tüm ilçe belediyelerimize de sunulması planlanmaktadır. Şehrin en önemli aktörlerinden belediyelerimizin konu Antalyaspor olduğunda destekleyici yaklaşımını önemsiyoruz. Şehrin takımına sahip çıktıkları için Büyükşehir, Kepez, Muratpaşa, Konyaaltı, Döşemealtı ve Kemer belediyelerine teşekkür ediyoruz.”

Çalışma kapsamında, Büyükşehir Belediyesi 4 megalight 50 raket, Kepez Belediyesi 15 billboard, Muratpaşa Belediyesi 1 megalight, 1 billboard, Konyaaltı Belediyesi 2 billboard, Döşemealtı Belediyesi 5 billboard ve Kemer Belediyesi 10 billboarda ilan asarak Antalyaspor’a destek çağrısında bulundu.DHA

ANTALYASPOR, PAZAR GUNU SAHASINDA AKHISAR BELEDIYESPOR'LA OYNAYACAGI MACA TARAFTARLARI, KENTIN CESITLI YERLERINDEKI BILLBOARDLARA ASTIRDIGI ILANLARLA DAVET ETTI.(FOTO:ANTALYA-DHA)

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle