Hoşgeldiniz  

Antalyaspor’da, Medicana Sivasspor maçı hazırlıkları sürüyor

Semih Köken | 25 Şubat 2016 | Antalya Haber, Gündem, Spor, Yaşam A- A+

Antalyaspor’da, Medicana Sivasspor maçı hazırlıkları sürüyor

ANTALYASPOR, pazar günü deplasmanda Medicana Sivasspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürürken antrenmana sakatlığı nedeniyle Fornezzi katılmadı, Mbilla ise takımdan ayrı koşu yaptı.
ANTALYASPOR, PAZAR GUNU DEPLASMANDA MEDICANA SIVASSPOR ILE OYNAYACAGI MACIN HAZIRLIKLARINI SURDURDUGU ANTRENMANA SAKATLIGI NEDENIYLE FORNEZZI KATILMADI, MBILLA ISE TAKIMDAN AYRI KOSU YAPTI. ANTRENMANI OZEL BIR OKUL OGRENCILERIDE IZLEDI. OGDRENCILER FUTBOLCULARA BAKAVA IKRAM ETTĞ. (FOTO:TOLGA YILDIRIM/ANTALYA-DHA)
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, 28 Şubat Pazar günü deplasmanda Medicana Sivasspor ile karşılaşacak. Kırmızı beyazlı takım, Hasan Subaşı Tesisleri’nde gerçekleştirdiği antrenmanla maçın hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör Jose Morais yönetiminde yapılan antrenmanda futbolcular koşu, pas ve taktik çalıştı. Antrenmana, sakatlığı nedeniyle kaleci Fornezzi katılmadı. Mbilla ise takımdan ayrı koşu yaptı. Medicana Sivasspor maçında Mbilla’nın forma giyemeyeceği, Fornezzi’nin durumunun ise karşılaşma saatinde belli olacağı belirtildi. Antrenman sonunda başta takım kaptanı Eto’o olmak üzere futbolcular şut çalışması yaptı.

ÖĞRENCİLER ZİYARET ETTİ

Antrenmanı özel bir okulun öğrencileri de izledi. Antalyaspor forması giyen öğrenciler, futbolculara baklava ikram etti. Morais ile Eto’o’ya çiçek veren öğrenciler, fotoğraf çektirdi. Eto’o, İspanyolca dil eğitimi de gören öğrencilerle kısa süre sohbet edip, öz çekim yaptı.DHA

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle