Hoşgeldiniz  

Antalyaspor’da hedef 3 puan

Semih Köken | 07 Mayıs 2016 | Antalya Haber, Gündem, Spor, Yaşam A- A+

Antalyaspor’da hedef 3 puan

ANTALYASPOR Kulübü Asbaşkanı Hasan Ali Ceylan, “Antalyaspor, hem kadro hem de moral motivasyon olarak Mersin İdmanyurdu’ndan daha iyi bir takım. Bu maçta tek beklentimiz 3 puan. Hedefimiz 3 maçı da kazanarak ligi 48 puanla tamamlamak” dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 32’nci haftasında Antalyaspor, deplasmanda Mersin İdmanyurdu ile karşılaşacak. Maç yarın 19.00’da Mersin Stadyumu’nda başlayacak. Kırmızı beyazlı ekipte sakatlığı nedeniyle hafta içi takımla antrenmana katılmayan Celustka’nun maçta forma giymemesi bekleniyor. Ligi 48 puanla tamamlamayı hedefleyen Antalyaspor, ligden düşmesi kesinleşen Mersin İdmanyurdu maçına 3 puan hedefiyle çıkıyor.

Antalyaspor Asbaşkanı Hasan Ali Ceylan, geçen haftaki Torku Konyaspor galibiyetinin Antalyasporlu futbolcuların moral desteği olduğunu söyledi. Mersin İdmanyurdu’nun ligde beklentisi olmamasına rağmen rakip takım futbolcularının maçta elinden geleni yapacaklarına inandıklarını dile getiren Ceylan, “Antalyaspor, hem kadro hem de moral motivasyon olarak Mersin İdmanyurdu’ndan daha iyi bir takım. Bu maçta tek beklentimiz 3 puan. Hedefimiz 3 maçı da kazanarak ligi 48 puanla tamamlamak. Antalyaspor, bu ilgi en az 45 puanla bitirebilmeli” diye konuştu.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle