Hoşgeldiniz  

Antalyaspor’da Eto’o ve Sakıb cezalı

Semih Köken | 18 Şubat 2016 | Antalya Haber, Gündem, Spor, Yaşam A- A+

Antalyaspor’da Eto’o ve Sakıb cezalı

ANTALYASPOR’un sahasında cumartesi günü Çaykur Rizespor ile oynayacağı maçta Kamerunlu yıldız Samuel Eto’o ile performansıyla göz dolduran Sakıb cezaları nedeniyle forma giymeyecek. Süper Lig’de Antalyaspor adına 800’üncü golü atacak futbolcu da tarihe adını yazdıracak.
ANTALYASPOR'UN SAHASINDA CAYKUR RIZESPOR ILE OYNAYACAGI MACTA KAMERUNLU YILDIZ SAMUEL ETO'O ILE PERFORMANSIYLA GOZ DOLDURAN SAKIB CEZALARI NEDENIYLE FORMA GIYMEYECEK.(FOTO:ANTALYA-DHA)
Spor Toto Süper Lig’in 22’nci haftasında Antalyaspor ile Çaykur Rizespor, cumartesi günü saat 16.00’da Antalya Arena’da karşılaşacak. Maçın biletleri, kale arkası 5, maraton 10, numaralı 20, VIP 50 lira olarak satışa çıkarıldı. Fenerbahçe galibiyetiyle dikkati üzerine çeken, ardından Eskişehirspor mağlubiyetini yaşayan kırmızı beyazlı takım, alt sıralardan kurtulmak için Çaykur Rizespor maçında 3 puan istiyor.

MBİLLA TAKIMLA ÇALIŞMAYA BAŞLADI

Antalyaspor’da Kamerunlu dünya yıldızı Samuel Eto’o ile son haftalarda defansın ortasındaki performansıyla göz dolduran Sakıb, sarı kart cezası nedeniyle Çaykur Rizespor maçında forma giyemeyecek. Sağ arka adalesinde yırtık nedeniyle Eskişehirspor maçında görev alamayan Mbilla da tedavisinin ardından takımla çalışmalara başladı. Portekizli teknik direktör Jose Morais’in, 18 kişilik kadroda Mbilla’ya yer vermesi bekleniyor.

ETO’O’NUN YERİNE ÖMER

Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarını izlemeye kapalı antrenmanla sürdüren Antalyaspor, 3 puana odaklandı. Teknik direktör Morais, hafta içi yapılan antrenmanlarda cezalı Eto’o’nun yerine Ömer Şişmanoğlu, Sakıb’ın yerine de Diego’yu denedi. Morais’in, Çaykur Rizespor maçında takıma devre arasında katılan Brezilyalı libero Charles’e ilk 11’de şans vermesi bekleniyor.

800’ÜNCÜ GOLÜ ATAN TARİHE GEÇECEK

Antalyasporlu futbolcular açısından Çaykur Rizespor maçı ayrı öneme sahip. Bu yıl Süper Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu olarak anılan Türk futbolunun üst liginde 20 sezondur mücadele eden Antalyaspor, Çaykur Rizespor karşısında 676’ncı maçını oynayacak. Bu maçlardan 209’undan galip ayrılan kırmızı beyazlıların 174 maçı beraberlikle, 292 maçı da mağlubiyetle sonuçlandı. Kırmızı beyazlılar, bu maçlarda kalesinde 986 gol gördü, rakip kaleye 799 gol attı. Çaykur Rizespor maçında Antalyaspor’un ilk golünü atan futbolcu, kırmızı beyazlı takımın 800’üncü golünü kaydederek adını tarihe yazdıracak.
ANTALYASPOR'UN SAHASINDA CAYKUR RIZESPOR ILE OYNAYACAGI MACTA KAMERUNLU YILDIZ SAMUEL ETO'O ILE PERFORMANSIYLA GOZ DOLDURAN SAKIB CEZALARI NEDENIYLE FORMA GIYMEYECEK.(FOTO:ANTALYA-DHA)
ANTALYASPOR 12 MAÇINI HOCASIZ OYNADI

Antalyaspor’un bu sezon ligde oynadığı 21 maçtan 9’unda teknik direktör takımının başında yer aldı. Teknik adam Yusuf Şimşek cezası nedeniyle 7 maçı tribünden izledi. Şimşek’in görevden ayrılmasının ardından 3 maçta altyapıdan sorumlu Mehmet Uğurlu takımın başında sahaya çıktı. Morais de hastalandığı için son 2 maçta takımın başında olamadı. Antalyaspor, toplam 12 lig maçında teknik direktörsüz mücadele etti.DHA

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle