Hoşgeldiniz  

Antalyaspor’da Eto’o kuralları

Semih Köken | 09 Aralık 2015 | Antalya Haber, Gündem, Spor, Yaşam A- A+

DHA)- ANTALYASPOR, bu hafta oynayacağı Mersin İdmanyurdu maçı hazırlıklarını takım kaptanı Eto’o’nun yaptırdığı taktik çalışmayla sürdürürken Kameunlu ünlü golcü, kurallarını koydu.

Antalyaspor, cumartesi günü sahasında Mersin İdmanyurdu ile oynayacağı maçın hazırlıklarına devam etti. Altyapıdan sorumlu Mehmet Uğurlu yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular istasyon çalışmasının ardından iki gruba ayrıldı. Antrenmanda bir grup, top kapma ve pas çalışması yaptı. Eto’o’nun başındaki 2’nci grup ise taktik üzerinde durdu. Kırmızı beyazlı futbolcular, defans ve hücum ağırlıklı çalıştı.

ETO’O’DAN UYARI

Oyunu sık sık durduran Eto’o, defans bölgesindeki takım arkadaşlarını dikkatli, risk almadan ve kontrollü pas yapmalarını istedi. Çift kale maçta Eto’o, iki takımı da yönlendirdi. Eto’o ve futbolcuların antrenmanda neşeli olduğu gözlendi. Eto’o, arkadaşlarını dikkatli ve kontrollü pas vermeleri konusunda sık sık uyardı.

SAHADA PATRON ETO’O

Yusuf Şimşek ve ekibinin Antalyaspor’dan ayrılmasının ardından yönetim tarafından farklı sorumlular verilen takım kaptanı Samuel Eto’o, antrenmanda teknik patron olarak görev almaya başladı. Eto’o, takımın motivasyonunu artırmak için teknik ekip, futbolcular ve kulüp personeli ile toplantılar yaptı.

TAKTİĞİ ETO’O VERDİ

Mersin İdmanyurdu maçının hazırlık programını Mehmet Uğurlu ile koordine eden Eto’o, İngiltere ve İspanya’da forma giydiği takımların teknik ve taktik çalışmalarını takıma uyarladı. İki gündür sabah erken saatlerde Hasan Subaşı Tesisleri’ne gelen Eto’o, Mersin İdmanyurdu maçının taktik çalışmasını teknik ekiple paylaştı. Antrenmandan yaklaşık yarım saat önce sahaya çıkan Eto’o, teknik ekip ile görevli malzemecilere, iki sahada da yapılacak çalışmaları anlattı.

ETO’O TOPLANTI YAPTI

Uzun süredir günde tek antrenmanla maçlara hazırlanan Antalyaspor’da Eto’o ve Mehmet Uğurlu, antrenman sayısını ikiye yükseltti. Sabah ve akşam antrenmanları öncesi futbolcularla kısa toplantı yapan Eto’o, takım arkadaşlarına Mersin İdmanyurdu maçını kazanmaları gerektiğini vurguladı.

ANTALYASPOR, MERSIN IDMANYURDU MACI HAZIRLIKLARINI TAKIM KAPTANI ETO'O'NUN ONDERLIGINDE GERCEKLESTIRDIGI TAKTIK CALISMAYLA SURDURDU. ANTRENMAN SAYISINI IKIYE YUKSELTEN, ANTRENMAN ONCESI FUTBOLCULARLA TOPLANTI YAPAN ETO'O, ARKADASLARINI DIKKATLI VE KONTROLLU PAS VERMELERI KONUSUNDA SIK SIK UYARDI. (FOTO:TOLGA YILMDIRIM/ANTALYA,DHA)

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle