Hoşgeldiniz  

Antalyaspor’da 3 imza

Semih Köken | 09 Ağustos 2016 | Antalya Haber, Gündem, Spor, Yaşam A- A+

Antalyaspor’da 3 imza

ANTALYASPOR, Bosna Hersekli 25 yaşındaki Kenan Horic, Belçikalı gurbetçi 21 yaşındaki Anıl Koç ve Liberyalı 26 yaşındaki Amadiaya Rennie ile sözleşme imzaladı.

Hasan Subaşı Tesisleri’nde düzenlenen imza töreninde Antalyaspor, stoper Kenan Horic’i 4 yıllığına, kanatta oynayan gurbetçi futbolcu Anıl Koç ile Liberyalı kanat oyuncusu Amadiaya Rennie’yi 2 yıllığına renklerine bağladı. Törende asbaşkan Şefik Öz, kadroya gelecek vaat eden 3 genç futbolcu dahil ettiklerini belirtti. Yeni transferlerin takıma katkı sağlayacağına inandığını vurgulayan Öz, “Yapacağımız 1 ya da 2 transfer daha var. Böylece transfer dönemini bitireceğiz. Ondan sonra yoğunlaşarak antrenmana devam edeceğiz” dedi.

Antalyaspor’a transfer olmasından dolayı mutluluğunu dile getiren Renie, takıma en büyük katkı sağlayanlardan birisi olacağına inandığını belirtti.

Anıl ise kulübün kendisine duyduğu güvenin karşılığını sahada en iyi şekilde göstermeye çalışacağını söyledi.

Kenan da kulübe katkı sağlamak için Antalyaspor’a geldiğini belirterek, sözlerini ‘İnadına Antalyaspor’ diyerek tamamladı.

İmza törenine katılan yönetim kurulu üyesi Salih Peker de takımın yeni sezona çok iyi hazırlandığını ve başarılı olacaklarını söyledi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle