Hoşgeldiniz  

Antalyaspor yönetiminde revizyon

Semih Köken | 29 Temmuz 2017 | Antalya Haber, Gündem, Spor, Yaşam A- A+

ANTALYASPOR’da Salman Aksal’ın yönetim kurulu üyeliğinden ayrılmasının ardından Salih Peker, İsmail Bilal ve Mustafa Bicir de başkan Ali Şafak Öztürk’ten görevi bırakmayı talep etti.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor’da başkan Ali Şafak Öztürk, yönetiminde değişim başladı. Yönetim kurulu toplantısında tüm üyeler, başkan Öztürk’e yeni sezonda yönetim kurulunda revizyon düşünmesi halinde yetkinin kendisinde olduğunu belirterek, yardımcı olabilmek için görevden ayrılabileceklerini söyledi.
ANTALYASPOR'DA SALMAN AKSAL'IN YONETIM KURULU UYELIGINDEN AYRILMASININ ARDINDAN SALIH PEKER, ISMAIL BILAL VE MUSTAFA BICIR DE BASKAN ALI SAFAK OZTURK'TEN GOREVI BIRAKMAYI TALEP ETTI.(ISMAIL BILAL)(FOTO:ANTALYA-DHA)
Salman Aksal’ın yönetim kurulu üyeliğinden ayrıldığını açıklamasının ardından Salih Peker, İsmail Bilal ve Mustafa Bicir de başkan Öztürk’ten görevi bırakmayı talep etti. Başkan Öztürk’ün Bilal, Peker ve Bicir’in taleplerini değerlendirip, yönetim kurulu toplantısında karar vermesi bekleniyor.

İstifa ettiği yönünde iddialar hakkında İsmail Bilal, “Biz Antalyaspor’un her zaman yanındayız. Başkanla görüşüyoruz. Net bir şey

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle